... všetko o BMW ...
jararak napísal:ako si dostal auto tak nabok?
MajoZV napísal:podvozok uz je osetreny, vrhol som sa na to viac nez som chcel, umyt, ususit, vybrusit poskodene miesta, natriet Hemerajtom a nasledne Bodyckom na podvozky. Do jari rozhodne vydrzi, potom bude rozsiahlejsia udrzba![]()
btw, ked nemate jamu, treba aspon odvahu:![]()
![]()
a dalsia vec, uz mam nachystane xenony do tlmenych a osadene LED parkovacky, uz ma to zlte svetlo unavuje
jararak napísal:ako si dostal auto tak nabok? btw myslis ze ten hamerit pomoze?
MajoZV napísal::mrgreen: cau, hej, presne ten![]()
ja som Hammeritom natieral celu karoseriu, tesne po kompletnom opieskovani/Lada kombi/ a drzi to uz minimalne 7 rokov je s koroziou pokoj. Samozrejme BODYcko(930,950) alebo ako tomu ja hovorim, asfalt aplikujem kazdorocne na podvozok, to je investicia, ktora sa oplati...
este technickaaa, chalani, myslite, ze kolesa 225/55 R16 su na zadok privelke? Teraz tam mam tie 205/60 16, aj to su dost velke, ale dostali sa mi pod ruku tieto.... tak neviem ci to ma vyznam menit, kua, kua, to je dilema
MajoZV napísal::mrgreen: cau, hej, presne ten![]()
ja som Hammeritom natieral celu karoseriu, tesne po kompletnom opieskovani/Lada kombi/ a drzi to uz minimalne 7 rokov je s koroziou pokoj. Samozrejme BODYcko(930,950) alebo ako tomu ja hovorim, asfalt aplikujem kazdorocne na podvozok, to je investicia, ktora sa oplati...
este technickaaa, chalani, myslite, ze kolesa 225/55 R16 su na zadok privelke? Teraz tam mam tie 205/60 16, aj to su dost velke, ale dostali sa mi pod ruku tieto.... tak neviem ci to ma vyznam menit, kua, kua, to je dilema