... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

BMino napísal:ja ze si tam siel vecer
inak, musis byt riadne zalubeny, ked sa ides zenit, a uz mate aj datum svadby
inak ale to sme si nerobili srandu.. johnyfly1 napísal:tam je 140tka?este ze setko dobre dopadlo
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Pežot napísal:Čo z toho vyplýva? Nemáš chodiť 140![]()
![]()
Ináč som rád, že si pohode
asi sme sa moc nepoucili, bo ked sme sa obiehali cestou domov, tak sme nesli zrovna pomaly..
ale uz si budem davat bacha,.. tak ale brzdy ti mozu odist aj v 100-ke a ked mas pred sebou auta alebo prekazku prilis blizko tak tam nic nevymyslis.. MT-SPEEDY napísal:Na BMina sa da spolahnut

xtreme napísal:aj ja, ani nevies ako.. mnoo, ale poucenie z toho..asi sme sa moc nepoucili, bo ked sme sa obiehali cestou domov, tak sme nesli zrovna pomaly..
![]()
![]()
ale uz si budem davat bacha,.. tak ale brzdy ti mozu odist aj v 100-ke a ked mas pred sebou auta alebo prekazku prilis blizko tak tam nic nevymyslis..
xtreme napísal:aj ja, ani nevies ako.. mnoo, ale poucenie z toho..asi sme sa moc nepoucili, bo ked sme sa obiehali cestou domov, tak sme nesli zrovna pomaly..
![]()
![]()
ale uz si budem davat bacha,.. tak ale brzdy ti mozu odist aj v 100-ke a ked mas pred sebou auta alebo prekazku prilis blizko tak tam nic nevymyslis..
Pežot napísal:
Povedal som to skôr na odľahčenie situácie
Na Bmina je spolah, síce naposledy keď som ho naháňal tak prišiel až po hodine ale to neva![]()
![]()
![]()
A to chcel ešte spídymu ušuliť časopis![]()
![]()
ale on aspon debatoval s buducim fararom o tom, ci moze mat pocas celibatu bokovky