... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BlackRider napísal:a keby ma aj zastavily a chceli pokutovat nezaplatim ani bohovi![]()
Pežot napísal:Je rozdiel v tom čo povie Packa do éteru a čo povie iba služobne.
Kamošov dedo šiel 52km/h a dali mu pokutu okolo 30 euro tuším
A to ešte pri vjazde do dediny, ktorej začiatok sa posunul zo dňa na deň o 50 metrov
RALF napísal:podla mna ked pojdem 55 tak by to nemal byt velky pruser lebo aj tak tachometre ukazuju o cca 3 km/h viac jak v skutocnosti idem ked idem okolo pedesiat, teda aspon podla navigacie a ked ma namera pri predesiatpeteke, je to v skutocnosti 52 a nevidim dovod preco by mi mal dat pokutu, zase aby nezacali davat pokuty za spomalovanie premavkypojdem tridsat, aby som nahodou rychlost neprekrocil a naseru mi tridsat oj za prinizku rychlost
![]()
![]()
RALF napísal:podla mna ked pojdem 55 tak by to nemal byt velky pruser lebo aj tak tachometre ukazuju o cca 3 km/h viac jak v skutocnosti idem ked idem okolo pedesiat, teda aspon podla navigacie a ked ma namera pri predesiatpeteke, je to v skutocnosti 52 a nevidim dovod preco by mi mal dat pokutu, zase aby nezacali davat pokuty za spomalovanie premavkypojdem tridsat, aby som nahodou rychlost neprekrocil a naseru mi tridsat oj za prinizku rychlost
![]()
![]()
LuCKy napísal:To nemyslia vážne toto...?
Takže aby sme všetci chodili 40km/h aby sme náhodou vďaka tacho nepresnosti neprekročili 50km/h ani o 1 či 2 km/h...?
Tak to nech idú do ..., no riadne hlboko!
LuCKy