Zdravím. Potrebujem pomoc z rozhodnutím medzi timito dvoma autami. Momentálne mám 1.5 roka E34 525 TDS a chcel som niečo výkonnejšie ( a menej hrdzavé

) teda volba padla povodne na E90 330i s motorm N52 (pre nepriamy vstrek, benzínový diesel nechcem). E34 ale bola vždy moja srdcovka a začal som po nej zase pozerat, no v 540i v manuále (manuál je u oboch podmienka) no je ich velmi málo a bez hrdze asi ešte menej. Je to pre mna tažké rozhodnutie a preto sa chcem s vami poradit a nevybrat zle.
Moj ročný nájazd je 30 000 km a aj ked sa to ludom tu asi nebude páčit, auto chcem prerobit na LPG.Rozpočet vč. montáže LPG +/- 10 000 €, teda len na auto cca 8500€.Zmestím sa u nich do rozpočtu ? Je ešte možné zohnat E34 v dobrom stave ? Pre manitelov LPG - zmestí sa 80l nádraž aj do sedanu ? Je tu niekto kto mal obe autá v nie ich porovnat ? Čo je vhodnejšie ohladom nákladov na servis, jazdných vlastností, pohodlia ?
Ak máte skúsenosti bol by som za všetky rád, dakujem.
Prípadne aké auto je vhodnejšie a ešte v rozpočte (BMW), podmienka je manuál, objem min. 3l a 250 hp.