... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Sobota, 5. Januára 2008, 01:11

barabas napísal:
jj, uz som to videl na dakych vozoch,

ludia prosim ta spoamatajte sa a nejazdite s hmlovkami!!! taha to oci, lebo potom zacne moje ultra svietive dialkove valit ostatnym do oci a to nebude vobec prijemne...

v pohode.. jeb na nich.. vsak na cestach je tolko kktov ze ich uz mam v p*ci aj ja.. tiez nad tym rozmyslam..

kazdy normalny si to vychutna na zraze alebo pri nejakej zvlastnej prilezitosti, napr. pomste debilovi co to ma zapnute pri beznej jazde :twisted:
.

BaDDog
Kraj: Bratislavský

Sobota, 5. Januára 2008, 03:22

Tie Xenónové hmovky sú bežná vec..., napr. jednou z vecí ked si necháš urobit upravu od DINAN-a...tak sú xenóvé hmlovky a iné "drobnosti"...
Prvý krat som si to všimol u DINAN 7.., ked si zobrali do paškálu Sedmu (e38)....

Inak aj mercedes má čosi podobné..., ked ide do zákruty tak sa rozsvieti príslušná hmlovka (tej strany na ktorú auto ide..) ...no lenže v tomto prípade je to tiež tak povediac o pokutu nie?? :lol: :lol: :lol:
Ale Mercedes to zaplatí... :wink:

lajooriginal

Sobota, 5. Januára 2008, 11:31

BaDDog napísal:
Tie Xenónové hmovky sú bežná vec..., napr. jednou z vecí ked si necháš urobit upravu od DINAN-a...tak sú xenóvé hmlovky a iné "drobnosti"...
Prvý krat som si to všimol u DINAN 7.., ked si zobrali do paškálu Sedmu (e38)....

Inak aj mercedes má čosi podobné..., ked ide do zákruty tak sa rozsvieti príslušná hmlovka (tej strany na ktorú auto ide..) ...no lenže v tomto prípade je to tiež tak povediac o pokutu nie?? :lol: :lol: :lol:
Ale Mercedes to zaplatí... :wink:

tak taku vymoženost nemaju len mercedesy ale aj ine znacky...a medzi nimi aj BMW 8) :lol:

lupo

Sobota, 5. Januára 2008, 13:15

lajooriginal napísal:
tak taku vymoženost nemaju len mercedesy ale aj ine znacky...a medzi nimi aj BMW 8) :lol:

a napriklad aj skodovka :)))
hmlovky + parkovacky = cisty sedliak. hmlovky su od slova hmla, nie od slova den, noc alebo dazd.
ak jazdenie s hmlovkami, tak jedine pouzivanymi ako denne svetla s adekvatnymi ziarovkami s nizsim vykonom a patricne nastavene.
955 CT-S

BaDDog

Sobota, 5. Januára 2008, 14:16

Eče sa mi páči to denné svietenie čo majú napr. nové Audinky (A5 a spol)...vyzerá to tiež dobree.. :wink:

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Sobota, 5. Januára 2008, 16:40

BaDDog napísal:
Eče sa mi páči to denné svietenie čo majú napr. nové Audinky (A5 a spol)...vyzerá to tiež dobree.. :wink:

hej ale keby aj kupis take nejake pridavne obrysovky pre denne svietenie,
nejake univerzalne a aj schvalene pre premavku,
panacikovia ta budu aj tak za to ebat..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi

Sobota, 5. Januára 2008, 16:42

normalne som cakal, kedy sa to tu objavi ....

videl som to kedysi na e36 tour a odvtedy o tom spekulujem ;) ...
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

lupo

Sobota, 5. Januára 2008, 17:48

BlackMW napísal:

ani moc nemozu. u nas tiez platia predpisy EU, ktore su nadradene nasim - ako v cechach, len oni to maju v zakone priamo napisane podla coho sa riadit.
ak domontujes svetla s e-mark, resp. svetla, ktore maju TUV, alebo splnaju ABE, mozes si ich podla navodu, resp. EU smernice namontovat (od zeme xy, od okraja xy a medzi sebou xy) a SK ujovia policajti ti mozu akurat tak ...
ak ti zoberu TP, treba si zpisat ich mena, cisla a potom dat podnet ku nadriadenemu na preskusanie, kedze neovladaju platnu legislativu. ja som sa uz za domontovane bixenony na fabii niekolkokrat hadal - mal som ich za cirym sklom, mal som ostrekovace a regulaciu sklonu podla zatazenia ti na ceste nikdy nedokaze (teda zakonne podmienky som mal scasti splnene). vzdy zabralo to, ze som ich vyzval, nech mi daju mena resp. osobne cisla, ze dam podnet na ich preskusanie, kedze neovladaju zakon a vyhlasku...
cmuk :)
955 CT-S

lajo

Sobota, 5. Januára 2008, 19:52

Ešte taká nepríjemná vec: niektorí jedinci ťahajú pokazené auto so zapnutými výstražnými svetlami (myslím všetky smerovky). Idiotom nedôjde, že keď chcú odbočiť, tak nik nevie, kam majú vyhodenú smerovku. Tiež sedláci jak sa patrí
320D E91
ex - 530i Touring E39
ex - 320D E46

dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Sobota, 5. Januára 2008, 21:18

lajo napísal:
Ešte taká nepríjemná vec: niektorí jedinci ťahajú pokazené auto so zapnutými výstražnými svetlami (myslím všetky smerovky). Idiotom nedôjde, že keď chcú odbočiť, tak nik nevie, kam majú vyhodenú smerovku. Tiež sedláci jak sa patrí

to je tiez zakazane maju bejt rozsvietene len svetla inac ta mozu tiez pokutovat... ](*,) [-X

Peppo
Autor témy
Auto: TOYOTA PRIUS

Nedeľa, 6. Januára 2008, 00:49

BaDDog napísal:

ogm.... denne svietenie ma aj moja E92.

Svetla mam stale na automatike - cize svietia iba kruzky a vnutorne svietia ovela jasnejsie - az ziaria.

Podla mna mozem pana policajta okakat ked mi povie ze nemam zapnute svetla - lebo ked sa to raz vola denne svietenie a mam to zapnute tak s tym mam asi svietit cez den - niesu to parkovacky - parkovacky svietia slabsie - ovela slabsie.

A toto denne svietenie je dost dobre vidno aj z dialky...

BlackMW

Nedeľa, 6. Januára 2008, 02:19

lupo napísal:
BlackMW napísal:

ani moc nemozu. u nas tiez platia predpisy EU, ktore su nadradene nasim - ako v cechach, len oni to maju v zakone priamo napisane podla coho sa riadit.
ak domontujes svetla s e-mark, resp. svetla, ktore maju TUV, alebo splnaju ABE, mozes si ich podla navodu, resp. EU smernice namontovat (od zeme xy, od okraja xy a medzi sebou xy) a SK ujovia policajti ti mozu akurat tak ...
ak ti zoberu TP, treba si zpisat ich mena, cisla a potom dat podnet ku nadriadenemu na preskusanie, kedze neovladaju platnu legislativu. ja som sa uz za domontovane bixenony na fabii niekolkokrat hadal - mal som ich za cirym sklom, mal som ostrekovace a regulaciu sklonu podla zatazenia ti na ceste nikdy nedokaze (teda zakonne podmienky som mal scasti splnene). vzdy zabralo to, ze som ich vyzval, nech mi daju mena resp. osobne cisla, ze dam podnet na ich preskusanie, kedze neovladaju zakon a vyhlasku...
cmuk :)

no mas pravdu, suhlasim ze nemozu ale napisal som ze budu, a aj budu :P
ale diki za info ako posledna moznost to bude urcite uzitocne..
inac mal by som si konecne tiez namontovat ostrekovace,
som bol lenivy ked som kupoval masku a teraz budem muset vrtat do nej :?
Obrázok

BaDDog

Nedeľa, 6. Januára 2008, 02:19

ogm.... denne svietenie ma aj moja E92.

Ja viem, že to maju aj nové BMWčka..taktiežaj VW a iné dalšie značky...

A ja jazdievam často so zapnutými svetlami aj cez leto..

Základ je byť videný...

Pre názornu situáciu: Blaváci a okolie to dobre poznaju ked idu po pražskej k patronke..., je pekné slnečné počasie a okolo 15-18:oo ked tak slnko pekne bije do očí..., si predstavte že by to bola niekde mimomestká obojsmerná cesta..., tie svetla tomu oproti vás zviditelní..

Taktiež nemusím zadné svetlá nastriekané takým čiernym svetlom...a k tomu aj čo najtmavšiu fóliu rovno na stredové brzdné svetlo....

BlackMW

Nedeľa, 6. Januára 2008, 02:21

dracik.bmw napísal:
lajo napísal:

to je tiez zakazane maju bejt rozsvietene len svetla inac ta mozu tiez pokutovat... ](*,) [-X

hmm, neviem ci to priamo zakon zakazuje, povedal by som skorej ze nie,
dnes uz svieti kazde auto, nikto nerozozna ze ta niekto taha a bude sa kazdy lepit na teba..
Ja vzdy pouzivam vystrazne a vzdy kus pred odbocovanim ich vypnem,
necham blikat iba smerovku do smeru kam chcem odbocit
a po dokonceni odbocovania zas zapnem vystrazne skor jak sa zacne
na mna lepit novy nedockavec ked ten predchadzajuci nesiel za mnou :wink:
Obrázok

Mimo
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 6. Januára 2008, 11:31

BlackMW napísal:
inac mal by som si konecne tiez namontovat ostrekovace,
som bol lenivy ked som kupoval masku a teraz budem muset vrtat do nej :?

:? auto so xenonmi musí mať ostrekovače? :-k

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných