... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
barabas napísal:jj, uz som to videl na dakych vozoch,
ludia prosim ta spoamatajte sa a nejazdite s hmlovkami!!! taha to oci, lebo potom zacne moje ultra svietive dialkove valit ostatnym do oci a to nebude vobec prijemne...
BaDDog napísal:Tie Xenónové hmovky sú bežná vec..., napr. jednou z vecí ked si necháš urobit upravu od DINAN-a...tak sú xenóvé hmlovky a iné "drobnosti"...
Prvý krat som si to všimol u DINAN 7.., ked si zobrali do paškálu Sedmu (e38)....
Inak aj mercedes má čosi podobné..., ked ide do zákruty tak sa rozsvieti príslušná hmlovka (tej strany na ktorú auto ide..) ...no lenže v tomto prípade je to tiež tak povediac o pokutu nie??![]()
![]()
![]()
Ale Mercedes to zaplatí...
lajooriginal napísal:tak taku vymoženost nemaju len mercedesy ale aj ine znacky...a medzi nimi aj BMW![]()
BaDDog napísal:Eče sa mi páči to denné svietenie čo majú napr. nové Audinky (A5 a spol)...vyzerá to tiež dobree..
BlackMW napísal:hej ale keby aj kupis take nejake pridavne obrysovky pre denne svietenie,
nejake univerzalne a aj schvalene pre premavku,
panacikovia ta budu aj tak za to ebat..
lajo napísal:Ešte taká nepríjemná vec: niektorí jedinci ťahajú pokazené auto so zapnutými výstražnými svetlami (myslím všetky smerovky). Idiotom nedôjde, že keď chcú odbočiť, tak nik nevie, kam majú vyhodenú smerovku. Tiež sedláci jak sa patrí
BaDDog napísal:Eče sa mi páči to denné svietenie čo majú napr. nové Audinky (A5 a spol)...vyzerá to tiež dobree..
lupo napísal:BlackMW napísal:hej ale keby aj kupis take nejake pridavne obrysovky pre denne svietenie,
nejake univerzalne a aj schvalene pre premavku,
panacikovia ta budu aj tak za to ebat..
ani moc nemozu. u nas tiez platia predpisy EU, ktore su nadradene nasim - ako v cechach, len oni to maju v zakone priamo napisane podla coho sa riadit.
ak domontujes svetla s e-mark, resp. svetla, ktore maju TUV, alebo splnaju ABE, mozes si ich podla navodu, resp. EU smernice namontovat (od zeme xy, od okraja xy a medzi sebou xy) a SK ujovia policajti ti mozu akurat tak ...
ak ti zoberu TP, treba si zpisat ich mena, cisla a potom dat podnet ku nadriadenemu na preskusanie, kedze neovladaju platnu legislativu. ja som sa uz za domontovane bixenony na fabii niekolkokrat hadal - mal som ich za cirym sklom, mal som ostrekovace a regulaciu sklonu podla zatazenia ti na ceste nikdy nedokaze (teda zakonne podmienky som mal scasti splnene). vzdy zabralo to, ze som ich vyzval, nech mi daju mena resp. osobne cisla, ze dam podnet na ich preskusanie, kedze neovladaju zakon a vyhlasku...
cmuk :)
ogm.... denne svietenie ma aj moja E92.
dracik.bmw napísal:lajo napísal:Ešte taká nepríjemná vec: niektorí jedinci ťahajú pokazené auto so zapnutými výstražnými svetlami (myslím všetky smerovky). Idiotom nedôjde, že keď chcú odbočiť, tak nik nevie, kam majú vyhodenú smerovku. Tiež sedláci jak sa patrí
to je tiez zakazane maju bejt rozsvietene len svetla inac ta mozu tiez pokutovat...![]()