... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
popo
Auto: šíp s krídlom
Kraj: Trnavský

Piatok, 7. Novembra 2008, 10:02

Mirec-e39 napísal:
Podľa mňa, ked uz chce niekto xenony, tak kupiť svetla určené priamo na xenony, namontovať tam tú sadu a dorobiť automaticke nastavovanie výšky svetiel a ostrekovanie, ale pochybujem, že niekomu sa bude chcieť toľko investovať.
Toľko môj názor.

No to je pekné ale keď kúpim auto za 100 000,- a chcem spraviť toto všetko tak prestavba na xenóny ma vyjde viac ako 1/3 ceny auta.Kdo je ochotný tolko inestovať keď budúci kupujúci ti to NIKDY nezaplatí :!:

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 7. Novembra 2008, 10:07

popo napísal:
No to je pekné ale keď kúpim auto za 100 000,- a chcem spraviť toto všetko tak prestavba na xenóny ma vyjde viac ako 1/3 ceny auta.Kdo je ochotný tolko inestovať keď budúci kupujúci ti to NIKDY nezaplatí :!:

bohuzial je to tak. TUZING vyjde draho, ale origo prestavba este viac.

popo

Piatok, 7. Novembra 2008, 11:16

airbone napísal:
bohuzial je to tak. TUZING vyjde draho, ale origo prestavba este viac.

to nieje tuzing ani tuning,Stalo to 5 000,- a svietivosť výrazne lepšia čize to niesu vyhodené peniaze tak ako tuzingové nárazníky a iné pikoviny tohto charekteru ktoré nemajú žiadny význam len auto oškarediť a zhnusiť.

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 7. Novembra 2008, 12:05

popo napísal:
to nieje tuzing ani tuning,Stalo to 5 000,- a svietivosť výrazne lepšia čize to niesu vyhodené peniaze tak ako tuzingové nárazníky a iné pikoviny tohto charekteru ktoré nemajú žiadny význam len auto oškarediť a zhnusiť.

Ale to osvetlenie nie je oficialne schvalene ani typizovane. Tada ak by sa ti nato kukol nejaky fizel, moze ti aj vziat TP.

Radim046
Auto: BMW E60 523i
Kraj: Zahraničie

Piatok, 7. Novembra 2008, 12:08

Podle me pokud budeš mit vybojky maximalně 6000K žádnej policajt to zkoumat nebude.To by musel čumět do každýho světla u Octavie II která oslnuje jak prase a nejni poznat zda má origo xenony nebo HIDKY :D :D :D

kamelot
Auto: BMW E46 330dT
Kraj: Košický

Piatok, 7. Novembra 2008, 12:12

a na STK neni problem ak ma clovek prerobene?

popo

Piatok, 7. Novembra 2008, 12:29

kamelot napísal:

Je to problém pokial tam nemáš človeka.A keď nie tak prehodenie na obyčajné žiarovky robota tak na cca 15 minút.

Mirec-e39
Auto: BMW 520i - e39
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 7. Novembra 2008, 12:29

kamelot napísal:

Ak nemáš známosti samozrejme že je problem, cez STK neprejdeš, ibaže by si to mal zapísané v techničáku, čo ti zrejme bez automatickeho nastavovania a ostrekovania neschvalia.
Jediná možnosť bud mať znamosti, alebo pred STK prehodiť na žiarovky :wink:
By Mirec Wehicle
BMW 520i e39 ´96

popo

Piatok, 7. Novembra 2008, 12:32

airbone napísal:
Ale to osvetlenie nie je oficialne schvalene ani typizovane. Tada ak by sa ti nato kukol nejaky fizel, moze ti aj vziat TP.

To ja viem.Jazdím tak od januára a zatial(klop-klop) som stým nemal problém a jazdím BA-MA-PN a okolie.Zoberie mi TP tak ich prehodím kôli kontrole a potom späť na auto.
Tak isto som to spravil s fóliami na predných oknách.Na kontrolu som ich vymenil a keď som mal TP v rukách tak potom naspäť fóliové :D

eko.fresh
Auto: bmw

Piatok, 7. Novembra 2008, 13:33

Ked som siel s Majom320 tak nas zastavili fizli. Na h7 hid sa ani nepozreli. Pritom skumali vsetko az po lekarnicku. Najviac ich zaujimal vyfuk A-m-A :D ktory mal decentny zvuk na neutrali a vyzera krasne. Fizel sa normalne pytal kde ho robia 8) Na xenoni sa absolutne ani len nepozrel a to tam stali min. 4 fizli

popo

Piatok, 7. Novembra 2008, 13:44

eko.fresh napísal:
Ked som siel s Majom320 tak nas zastavili fizli. Na h7 hid sa ani nepozreli. Pritom skumali vsetko az po lekarnicku. Najviac ich zaujimal vyfuk A-m-A :D ktory mal decentny zvuk na neutrali a vyzera krasne. Fizel sa normalne pytal kde ho robia 8) Na xenoni sa absolutne ani len nepozrel a to tam stali min. 4 fizli

Však oni nemôžu a ani nevedia ktoré auto má či nemá schválene xenóny a to je dobre :lol: :lol:

Thorien
Kraj: Košický

Piatok, 7. Novembra 2008, 13:47

popo napísal:
Však oni nemôžu a ani nevedia ktoré auto má či nemá schválene xenóny a to je dobre :lol: :lol:

to je sice mozne ale vedia ze musi mat nastavovanie vysky automaticke a ostrekovace ... coz sa da docela lahko zistit ;) teda minimalne tie ostrekovace ;)

popo

Piatok, 7. Novembra 2008, 13:50

Thorien napísal:
to je sice mozne ale vedia ze musi mat nastavovanie vysky automaticke a ostrekovace ... coz sa da docela lahko zistit ;) teda minimalne tie ostrekovace ;)

Ale to nieje problém ojebabrať.Nalepíš si tam ostrkovacie dízy a je klud.To som chcel spraviť keby že mi zoberú TP.Zatial sa tak nestalo

Rimi
Auto: Citroen C4 WRC
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 9. Novembra 2008, 22:47

ked zavolas na dopravny inspektorat a opytas sa na tie HID sady tak policajt ti povie asi tolko,ze jeto povolene lebo je to vybava auta a zakon nemoze zakazovat nieco, co preslo,resp. ma certifikat na pouzivanie v aute.. tolko k tomu bratiu TP.. polijat nema ziadne pravo ti zobrat za svetla TP.. Zavolajte a opytajte sa.. ;)
ex 316i Compact Arktissilber
Citroen C4

Everyday is like a bullet in your brain.

Radim046
Auto: BMW E60 523i

Nedeľa, 9. Novembra 2008, 22:50

Rimi napísal:
ked zavolas na dopravny inspektorat a opytas sa na tie HID sady tak policajt ti povie asi tolko,ze jeto povolene lebo je to vybava auta a zakon nemoze zakazovat nieco, co preslo,resp. ma certifikat na pouzivanie v aute.. tolko k tomu bratiu TP.. polijat nema ziadne pravo ti zobrat za svetla TP.. Zavolajte a opytajte sa.. ;)

A to si myslim že je nesmysl protože na originál světle je napsané jakej typ žárovky do něj mužeš dát. Mám originál BOSCh bez čočky na E46 a je na světle vyraženo že bud H7 nebo D2S.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných