... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Mirec-e39 napísal:Podľa mňa, ked uz chce niekto xenony, tak kupiť svetla určené priamo na xenony, namontovať tam tú sadu a dorobiť automaticke nastavovanie výšky svetiel a ostrekovanie, ale pochybujem, že niekomu sa bude chcieť toľko investovať.
Toľko môj názor.
airbone napísal:bohuzial je to tak. TUZING vyjde draho, ale origo prestavba este viac.
popo napísal:to nieje tuzing ani tuning,Stalo to 5 000,- a svietivosť výrazne lepšia čize to niesu vyhodené peniaze tak ako tuzingové nárazníky a iné pikoviny tohto charekteru ktoré nemajú žiadny význam len auto oškarediť a zhnusiť.
kamelot napísal:a na STK neni problem ak ma clovek prerobene?
airbone napísal:Ale to osvetlenie nie je oficialne schvalene ani typizovane. Tada ak by sa ti nato kukol nejaky fizel, moze ti aj vziat TP.
eko.fresh napísal:Ked som siel s Majom320 tak nas zastavili fizli. Na h7 hid sa ani nepozreli. Pritom skumali vsetko az po lekarnicku. Najviac ich zaujimal vyfuk A-m-Aktory mal decentny zvuk na neutrali a vyzera krasne. Fizel sa normalne pytal kde ho robia
Na xenoni sa absolutne ani len nepozrel a to tam stali min. 4 fizli
Thorien napísal:to je sice mozne ale vedia ze musi mat nastavovanie vysky automaticke a ostrekovace ... coz sa da docela lahko zistitteda minimalne tie ostrekovace
Rimi napísal:ked zavolas na dopravny inspektorat a opytas sa na tie HID sady tak policajt ti povie asi tolko,ze jeto povolene lebo je to vybava auta a zakon nemoze zakazovat nieco, co preslo,resp. ma certifikat na pouzivanie v aute.. tolko k tomu bratiu TP.. polijat nema ziadne pravo ti zobrat za svetla TP.. Zavolajte a opytajte sa..