... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
popo napísal:ja ich tam mám od januára a v pohode.Zablikajú mi tak 2 zo 100 a to preto lebo si myslia že mám dialkové,lebo to tak super svieti ale zo starými svelami ZKW to bolo lepšie,teraz mám BOSCH
airbone napísal:To ze si niekto mysli ze mas dialkove asi o dacom svedci. Asi o tom, ze ho to osvetluje. Mne este nikto neblikal zeby som ho osvetloval s origo xenonami. A ked niekoho osvetlis, tak vies ako to moze dopadnut. Napriklad moze zabit chodca, ktory ide v tej chvili po kraji cesty, lebo ho nevidi. Nahoda je blbec. Som zvedavy ako by si to potom vysvetloval....
Rimi napísal:Zober si take terenne vozidla co maju xenony a ako vysoko maju svetla,nehovor mi,ze ta neosvieti silnejsie..zakazeme aj im xenony?
Potom by bol taky zakon dobry a na Slovensku si ho aj viem predstavit,ze : Mozete oslnovat inych vodicov,hlavne ze mate na to papiere. Tak mi to pripada..
airbone napísal:To ze si niekto mysli ze mas dialkove asi o dacom svedci. Asi o tom, ze ho to osvetluje. Mne este nikto neblikal zeby som ho osvetloval s origo xenonami. A ked niekoho osvetlis, tak vies ako to moze dopadnut. Napriklad moze zabit chodca, ktory ide v tej chvili po kraji cesty, lebo ho nevidi. Nahoda je blbec. Som zvedavy ako by si to potom vysvetloval....
popo napísal:A čo mám urobiť aby mi to svietilo keď ogigo H7 svieti na prd???Chcem vydieť dobre na cestu a nezraziť toho chodca alebo ciklistu tak radšej nech mi tí dva zablikajú:!: Fábia oslňuje a nikomu to nevadí