Auto je momentalne v dobrom stave, nermalne mi je aj luto ze som ho poopraval, vrazil do neho cca 25000 (za tento rok, minuly neviem) a teraz ho idem predat. Najprv som si chcel kupit niejaky 3 az 4 liter benzinovy 5er ale rozhodol som sa ze si idem zalozit niejaky mensi byznis, tak sa budem musiet uskromnit a docasne byt MHD user

.
Dalsia vec preco chcem nalepku je ze ked som pred par dnamy opraval odvnutra dvere tak som si z vonkajsej strany nalepil pasku, aby som neposkodil farbu. No a poskodil som pri odliepani

na jednom mieste slabsie drzala a odtrhol som 1x10cm. Teraz som zhanal farbu, ale marne v obchode kde miesaju farby my povedali ze presne taku istu sa im asi nepodary vyrobit, pokial nevedia jej cislo. Este zhanam u predchadzajuceho majitela, no neviem ako to dopadne. Nalepku som tam chcel dat uz skor no a teraz som si na to spomenul, tak to chcem tak urobit. Dost ma to auto vyslo, kupil som ho za 135000 (viem ze uz nakupna cena bola prehnana) a dost do neho vrazil, preto by som bol dost nestastny keby som ho skrz 1x10 cm nepredal. No a rad by som siril reklamu tohto fora, lebo musim povedat ze je tu kopec uzasnych ludi, ktory mnohych aj mna vela naucili. Dakujem