... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
R0nnIe napísal:1. s tou arvou to nieje zlý nápad, len ťa nesmú chytiť - môže sa to robiť len na vyhradených miestachChcel by som upravit vzhlad motora na mojom aute, je to motor TD 2.5 . Chcel by som poradit vo veciach ako ho vycistit, vylestit atd.
Mam zatial takyto napad :
-Vycistit motor arvou
-Znak BMW na kritke vackoveho hriadela by som bal vybrusit na takej podlozke kde sa brusia hlavy motora.
-Umelu hmotu by som chcel niejako ozivit, navratit jej lesk. Ide o to ze na motore su pozostatky niecoho ako zlta farba, taka priesvitna, a aj umeliny su od toho a nechce to ist dole.
-Sanie mam kovove, nie umele. To by sa vylestit nedalo, lebo to ma taky porovity povrch. Uvazoval som ci by sa to nedalo nastriekat ciernou ohnuvzdornou farbou, no neviem ci je to dobry napad, lebo som o takom niecom este nepocul ze by to dakto spravil.
-Vycistit ostatne veci okolo motora.
4. aj to kovové sanie sa dá vyleštiť, len treba móóóre trpezlivosti - zober karbošku a brús, potom to vymieňaj za šmirgle
R0nnIe napísal:Urobim to pri baraku na parkovisku, ale asi ked bude teplejsie, lebo teraz ked je zima tak to asi nebude dobry napad
R0nnIe napísal:A co to je daka kyselina?Na travu to nepustim, tu to hadam nezozerie