... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
mimka napísal:Ty si chlape nejaký prechytralý, až sa mi to prestáva páčiť. Veď čítaj, čo ti píšeme. Arva nie je "hejpočkajdáky" saponát, ktorý môžeš vyliať kde sa ti zachce. Byť na tvojom mieste, radšej sa toho nechytám.
pepo286 napísal:.. jj .. skus si trosku tej arvy lognut .. potom si mozes dat casovku na zachod alebo rovno na JIS ... a BTW .. ked pojdes kupovat tu farbu co chces dat na turbo .. tak si rovno chod vybavit aj poistku pred vyhorenim .. nech z toho aspon daco mas ...
ps .. ja viem ze kazdy tu na fore ma svojho milacika rad .. a zkrasluje ho .. ale naco ti je preboha farebna rura od turba ? .. to akoze na nejake tun(z)ingzrazy aby si mohol mat otvorenu kapotu ?
.. radsej peniaze a svoje usiele nasmeruj na nieco zmysluplnejsie ...
sory ze ti tak rypem do temy ... ale nedalo mi nevyjadrit sa ..
Martin46 napísal:Myslim si ze toto je uplne OT. Myslis ze do vycistenia a dakeho vylestenia motoru idem davat stovky EUR? Je pravda zle som napisal nazov temy UPRAVA vzhladu motora, lebo niekto si moze pod tym mysliet ze ked otvorim kufor , budem tam mat tancujuce ningakoritnacky osvietene neonovymi vybojkami so zplachovanim na dialkove ovladanie. Nie ide mi o to dostat motor do co najpovodnejsieho stavu a to co sa neda, tak to aspon niejako inak upravit. Cize menim nazov temy na Oprava vzhladu motora.pepo: suhlasim s tebou, vycisti to, poumyvaj a na ostatok kasli, auto je pekne ked je take ako ma byt, a je udrziavane. Radsej vymen olej, daj, nove sivecky, daj si sportovy podvozok, profi ladeny vyfuk, sportove zvody... atd atd... tymito upravami aj nieco docielis
Martin46 napísal:tak som to nie dobre pochopil, najlepsie by bolo aby si hodil foto ako ti to tam vyzera a poradime.
Pripadne to poriadni vycisti beznymi ciastiacimi prostriedkami a potom hod foto.
na kov a jeho cistenie je perfektna LANGSOIL pasta, alebo nieco taky nazov, cena ale 10E. Aj na chrom je dobra.
Na gumu nieco od Amoralu by som dal, ten vie pekne ozivit, rovnako aj plasty.
No a na vycitenie plastov kup BERNER cistic na palubovky, je dost silny a este ti zostane aj na palubovku, ja som s nim inac vytepoval cely "plafon" na aute:D