... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Markoo1 napísal:Nudil som sa na googli, ak to už tu bolo tak sorry
R0nnIe napísal:Z mojich toterajsich skusenosti viem ze aspon u nas na slovensku nie vzdy je priemer pistole taky ako by mal byt. Na omv v martine napriklad maju jednu pistol s naftou taku ze ju ani nevopcham do hrdla. A toto sa mi uz stalo aj na firemnych benzinoch kadetade na slovensku, ze boli kadejake hrdla. Co sa priemeru aj farby tyka. Znamemu sa dokonca stalo ze natankoval do benzinu diesel (alebo naopak) pretoze nebola pistol spravne oznacena. Nastastie si to vsimol pri plateni a pumpa mu preplatila vycistenie nadrze a ostatku ...... Tento pribeh som len pocul, neviem ci neojebabraval.
R0nnIe napísal:Z mojich toterajsich skusenosti viem ze aspon u nas na slovensku nie vzdy je priemer pistole taky ako by mal byt. Na omv v martine napriklad maju jednu pistol s naftou taku ze ju ani nevopcham do hrdla. A toto sa mi uz stalo aj na firemnych benzinoch kadetade na slovensku, ze boli kadejake hrdla. Co sa priemeru aj farby tyka. Znamemu sa dokonca stalo ze natankoval do benzinu diesel (alebo naopak) pretoze nebola pistol spravne oznacena. Nastastie si to vsimol pri plateni a pumpa mu preplatila vycistenie nadrze a ostatku ...... Tento pribeh som len pocul, neviem ci neojebabraval.
Max-Max napísal:ad pribeh - pumpa nepreplati, NIKDY, chybu cloveka ktory si sam natankoval zo zlej pistole. Ojeb.
pepo286 napísal:no on pisal ze nebola pistol spravne oznacena ..
.. a to by som sa pozrel ze by mi nepreplatili cistenie ... by som si rovno na cerpacke pri stojane zapalil cigu (nie ze by som to uz neskusal) :)
Max-Max napísal:
dieselovu pistol do hrdla pre natural nedas
olovnatu pistol do hrdla pre natural ani pre diesel nedas
naturalovu pistol do hrdla DSL das, ale nepojde cerpadlo v stojane, takze mu tam nic nenatecie
tak ake zle oznacenie?
Mireck napísal:
Ta hruba pistol je pre nakladaky aby netankovali 400 lit. nadrz hodinu.