... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Tibiss napísal:a potom je to ako keby som ich nalakoval na čierno? niektorý uživatelia tak spravili
nieje to zajedno keby boli žlté alebo čierne?
rixo napísal:Tiež si to chcem dať...Hmlovky už žlté mám ale chcel by som aj paraboly dialkovýc svetiel, s tým že sa chystám spraviť Bixenony, čiže by som mal jednu čočku aj na stretavačky aj na dialkové a hentie by nesvietili, poprípade bych tam dal tie "xenonove" halogenky čo sú natreté modrou farbou a ked svietia, vytvára to taký biely efekt, tak by to mohlo nejak vykompenzovať čo myslíte ?
majro napísal:ine spekulacie
ja som mal tiez hmlovky zlte, ziaden problem, tiez chcem si ich dat zas, a tiez aj dialkove.. tak som zvedavy, ci k niecomu dospejeme, kazdpoadne tuto otazku uz mam dlho pripravenu pre policajtov z cobry, tak aspon ti co to vedia, a aj vysvetlia normalne popri kavicke
dalsia vec je, ze co ked je to schvalene vyrobcom ? niektore M3 mali od vyroby zlte sklicka na dialkovych.. to by seriovemu autu, s ktorym sa nic nefusovalo vzali TP ? tipujem, ze aj vo vypise vybavy by to malo byt zapisane.. bohvie ako by to obstalo..