... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Skusenosti s BMW servismi

Streda, 17. Decembra 2014, 22:52

ice.blade napísal:
autopalace pisal som dopyt ceny na diely - nic, pisal som mail priamo na nejake mailove adresy co mi niekto dal - nic, pisal som cez formular - nic... tu sa clovek nieze bude stazovat vedeniu a riesti to proste sa na taky servis respektive predajcu dielov vysere a ide inde ;)

ano, pride do automotivu a tam to iste, navyse mu este poskodia auto...na dvoch miestach...a nepriznaju a zatru farbou...

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 18. Decembra 2014, 06:12

zas čo sa týka motivu a náhradných dielov tak tam som nemal problém, pán Wittek ochotne odpisoval aj na maily
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Štvrtok, 18. Decembra 2014, 08:30

ViktorDDD napísal:
zas čo sa týka motivu a náhradných dielov tak tam som nemal problém, pán Wittek ochotne odpisoval aj na maily

potvrdzujem, s nahradnymi dielmi ani v palaci nie je problem

Maco
Auto: visavytena pajta

Štvrtok, 18. Decembra 2014, 20:17

Peto to bude tebou potom asi :mrgreen: Ako vravim ja som tam nemal najmensi problem, p. Pronay je super. Da sa aj porozpravat a vsetko sa dalo vybavit. Mozno preto som v pohode lebo viem ze ako to v servise chodi. Inac nikdy som nevypisoval nikde ked som nieco chcel dake formulare, bud som sa zastavil alebo som zavolal a vzdy som vsetko vybavil :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

M.B.W.
Auto: X5
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 18. Decembra 2014, 21:35

Dnes som absolvoval na rychlo dohodnuty olejovy servis a vymenu prednych brzdovych kotucov v Plautoprofi/TN.

Kedze ma celkom slusne nasrali v TOB tak som sa rozhodol zmenit garazmajstra.

Pristup v Plautoprofi bol profesionalny, napriek dvoru plnemu aut sa dalo dohodnut na servise. Sice to bola iba prva navsteva tohoto servisu, takze na nejake dlhodobe hodnotenie je priskoro, ale mal som skutocne dobry pocit z pristupu majitela ako aj prijimacieho technika.

Ak toto bude niekto z nich citat tak este raz dakujem za ochotu mi pomoct.

LOKI

Utorok, 23. Decembra 2014, 17:40

2. a 3. skusenost s Automotiv BA

- cca pred dvoma tyzdnami som si objednal drziaky na mkovy zadny naraznik, za 3 dni som ich mal doma
- pred tyzdnom som im tam nechal 7mu, kvoli zvolavacej akcii, objednali diely, povedali, ze nemaju teraz termin, najskor 30...tak ja, ze OK. Dnes volali, ze sa im uvolnil termin a spravia to dnes. Den pred vianocami, tak boli takí ochotní, ze pockali do 17hod kym pridem z prace a dali mi auto...za to este raz VDAKA \:D/ :-" :thumbup:
20” T3LR 441HP EX: 24” OIVFL, 16” GLC 250, 13” Touareg 245HP, 03” BMW Z4 192 HP, 05” E90 325i, 05" E91 325xi,10" BMW Z4 23i 205HP, 06" Porsche Carrera 911 4S 3.8L 355HP, 09" BMW X6 35i 306HP, 14" BMW M4 431HP, 09" BMW M3 420HP, 03" BMW E39 525i 192HP pribeh, 05" BMW E61 530D 260HP pribeh,05" BMW E90 330i 258HP pribeh

bruno75

Piatok, 26. Decembra 2014, 09:25

Mozem potvrdit, ze v PLautoprofi sa skutocne snazia zakaznika uspokojit a sef je ochotny riesit veci kreativne, chodim tam s dvoma autami (vratana E60) a zatial na 85-90% spokojnost. Obcas sice slubia o trochu viac, nez dokazu za dany cas splnit, ale je je vidno, ze sa fakt snazia :thumbup: Naviac, vzdy sa da s majitelom dohodnut. Ja by som s autom asi inam nesiel.
BTW to, ako ta nasrali v TOB by ma celkom zaujimalo (a asi nielen mna), rozpis to prosim podrobnejsie :mrgreen:

M.B.W.
Auto: X5

Piatok, 26. Decembra 2014, 15:19

V TOB maju tak cca rok novy sposob ohlasovania sa na servis. Ten novy system spociva v tom ze sa na termine dohodnes s "recepcnou" ktora to potom posuva na servisnych technikov. Mne tento system nevyhovuje lebo recepcna je vacsinou slecna ktora proste nema tolko skusenosti ako servisny technik a ked jej vysvetlujem nieco tak potom moze dojst, akoze aj dochadza k vypadkom "spojenia a pochopenia". Stalo sa mi ze som mal objednany servis a pridem na termin a servisny mi hovori ze to a to nemaju, ze to ani neobjednali... Takze smola beriem kluce a idem spat do firmy. Uplne zbytocne zabity cas... Nikto mi predtym nevolal ze ved ani nechodte nahradne diely tu este nemame. Namiesto toho mi pride SMS " S radostou Vas ocakavame v TOB servise"... No a pre mna je fakt problem najst cas, proste ho nemam a ked ho niekde v supermarkete "kupim" tak je kuuu...va drahy. Povedal sol si este raz ma oberu o cas idem inde. Teraz naposledy som bol dohodnuty na 13:00 na olejak a mozno ak vyda na vymenu kotucov, ale ten olejak som chcel spravit na 100%. Pocital som s tym ze tak 14:45 budem hotovy... Prisiel som o 12:55. Nikto na prijme nebol az do 13:15. Potom mylne sa domnievajuc budu volat tych ktori boli dohodnuti na termine. Hov.o. Dokonca som ani nebol zapisany v ich elektronickom systeme. Na rad sa dostanem o 13:30. Servisak sa ma pyta ze co chcem... Ja hovorim ze ved to by ste uz mali vediet, ved som nahlaseny a nechodim k Vam prvy rok. Potom sa pytam ci stihnu ten olejak do 14:45, on ze to ani nahodou ze vsetky zdvihaky su obsadene a ze nehrozi aby sme stihli hocico do 14:45. Tak si hovorim no super dalsi cas uplne zbytocne strateny. Beriem kluce a idem riesit kam dam auto na servis. Vedel som ze je tu tema mechanik Trencin, idem tam volam PL, dohodneme termin a hotovo. Mame vo firme dalsie auta je celkom mozne ze ich budem davat tam, ked hovoris ze aj dlhodobo je to spolahliva firma... Mozno to je pre niekoho banalita ale ja fakt trvam tom aby termin ktory si dohodnem skutocne platil, lebo podla toho si planujem dalsie svoje firemne a sukromne veci a tie su pre mna dolezitejsie ako nejake auto a je mi jedno ci je to BMW alebo SKODA. Tolko asi:) Snad som nenudil:)

Maco
Auto: visavytena pajta

Piatok, 26. Decembra 2014, 16:28

Celkm slusni diletanti :roll:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Mishroom
Auto: e39 ze Stupavy
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 17. Januára 2015, 10:37

Chalani poradte nejaky dobry servis kde mi kvalitne zmeraju vstreky na stolici a pomenia co bude treba. Najlepsie BB kraj alebo NR ale moze byt aj iny...
Dik
Cafte

elegant047
Auto: e39 530i

Piatok, 23. Januára 2015, 14:41

Mam skusenost s Renocar Brno. Po nehode co som mal na dialnici som si u nich nechal spravit auto (poistovna to nakoniec preplatila, e39 530i, nebol som na vine). Auto malo poskodeny blatnik, jedno rameno zlomene, ohnuty tlmic, poskodeny disk a guma (+par drobnosti okolo kolesa). Priamy zasah na napravu. Co sa tyka pristupu ku mne ako zakaznikovy, tak musim povedat ze sa ku mne choval prijimaci technik velmi dobre, pomaly som mal pocit ze som tam doniesol F10 a nie E39 :D . Tento pristup aj ostal pocas celej doby. Problem bol ale v prevedenej oprave. Hned pri prebrani auta som si vsimol ze nejde PDC. Tak ja som hned spytal ze co sa deje, ze ten asistent fungoval aj ked auto islo v servise dolu z odtahovky. Na to technik volal mechanikovy, ten mu povedal ze mam odhnitu kabelaz. Tak som si povedal ok, ved to si opravim. Po 5 min. identifikacii ktory senzor nejde, tak som ozdobnu listu dal dole a zistil som, ze jeden snimac nebol zapojeny. To som si este povedal ze stava sa... Aj ked si mohol odpustit tu poznamku o odhnitej kabelazi. Nasledne som zistil ze do auta zateka, bol odpojeny odvodnovaci kanal z A stlpika, docela zaujmava zavada, kazdopadne by som ocakaval pri tej cene opravy ze skontroluju ci do auta zateka, ale ani toto mi v podstate nevadilo. To co mi fakt vadilo bola naprava. Riadene bolo neiste a lupalo v nom. Samozrejme som hned siel do Renocaru, objednali ma o mesiac neskor (jesenna prezuvacia sezona, preto nie hned). V baru som si mohol dat kavu zatial co som cakal na technika az pozre auto, zase prijimaci technik ustretovy a slusny. Mechanik ale odkazal ze je tam vadne horne ulozenie tlmica, ze je hrdzave a rozmlatene, ze to sa neda dat na tu poistku. Bolo docela zaujmave prekvapenie ked som s kamosom rozobral napravu a zistili sme ze bol "iba" otoceny tlmic o 180 stupnov, horne ulozenie bez hrdze a v poriadku. Z mojej strany som to s nimi dalej neriesil nakolko by to bolo moje slovo proti ich, pretoze auto som si nakoniec opravil na vlastnu pest, takze nemam dokaz. Ked som ale potom musel do Renocaru, tak som to akurat spomenul, tak snad aspon si ten mechanik da nabuduce pozor. Kadopadne svoje auto tam na opravu uz davat nebudem.

Blooddog
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 29. Januára 2015, 19:55

V Dunaute nemaju potrebu odpovedat zakaznikom na otazky???
Tvoje auto sa nikdy ráno nezobudí a nepovie, že už ťa nemiluje a odchádza. Preto doňho môžeš nasypať toľko peňazí, koľko chceš.

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 29. Januára 2015, 20:03

a naco by to robili? si myslis ze na slovensku plati nas zakaznik nas pan? :mrgreen:

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Piatok, 30. Januára 2015, 21:10

ja keď som sa 1x obj. na olejový servis do MDZa (mimo intervalu, tak bol platný miesto bezplatný) tak bolo obdobie prezúvačiek a po tel. technik, že termín cca 2týždne #-o , vravím mu však čo je na tom také zdĺhavé spraviť výmenu oleja, OF, microfilter a zbežnú diagnostiku, nech ma niekde pichne, lebo cez nalievací otvor vidím karbón po 30t km jazdený olej. Bol štvrtok, chvíľu rozmýšľal (cez tel. som videl ako mu molekuly ponad hlavu krúžia od rozmýšľania že hľadá termín aj so zdvihákom) a potom, však dojdite v piatok zaránky, necháte búdu zavezieme Vás do práce a keď sa čosi uvolní tak spravíme. Ráno som došiel 1x do servisu, zaviezli ma po prebratí f10 do práce (inak som bol prekvapený, že nepreberajú vozidlo prehliadkou, AudiCBa aj na zdvihák dávali a v PVcareZa fotili auto, asi kvôliva špekulantom, že obili ste mi budar :mrgreen: , tak striekajte). O cca 11,30h technik volá máte hotovo, akurát sme neumyli, nebol čas, ale dal mi zľavu na cene práce. Vravím mu prídem až okolo 15,30h, lebo brat je mimo a nemám ako dopajdať, neni problém..pošlem vám od nás cááár. Tak tak to fungovalo pre mňa od MDZa =D>
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

Gorgi

Sobota, 31. Januára 2015, 00:07

Kkt to je citanie... Takto sa teraz hovori na vychode ( ->BA<-|-->vychod) ? :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných