... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Gorgi napísal:Kkt to je citanie... Takto sa teraz hovori na vychode ( ->BA<-|-->vychod) ?
lukas111 napísal:A na zvolenskej je čo?
pejo napísal:ja mam dobru skusenost s Group M v BA na zaciatku Dubravky. menili mi tam rozvody, zamok vodicovych dveri, velmi dobry pristup.
technici vyzeraju ze vedia co robia, vzdy som sa tam podebatil, auto po kazdom servise vzdy vypucovali z vonka aj z vnutra.. mozem iba odporucit
Este sa ich chystam opytat, ci su ochotni mi spravit servis: vymena oleja + filtrov tak, ze si donesiem vlastny material, tie dvojnasobne prirazky za takyto material je des, ale to asi v kazdom autorizaku.
Ak ma niekto skusenosti s autorizovanym servisom v BA, ktory bez problemov urobi takyto servis, ze si zakaznik donesie olej (samozrejme podla noriem BMW) + filtre, tak sem s nim.
Maco napísal:pejo autorizak asi ziadny a ked tak tak ti tam aj tak naleju svoj kentus...
acid chod za ATC odtialto z klubu, nebudes sklamany :)
lukas111 napísal:cavte pani asi som retardovany ale ani za boha neviem najst mail na BMW v BB prosim vas chodte niekdo na stranku a postnite ho sem lebo ma uz jebne fakt som asi slepy(chcem im napisat o ziadost na vacsie R diskov aby poslali do nemecka) dik.....popripade ak sa tie diky daju riesit aj inak tak sme stym ale ziadne dezenty a kktiny :) diiiiiiiiiik