... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
fano031 napísal:Čaute, nedá mi nepodeliť sa o čerstvú skúsenosť v TEMPUS BAVARIA KOŠICE:
Keďže ma čaká výmena oleja v automate na mojej sedme, zašiel som do TEMPUSU ako mi bolo poradené po originálny filter a tesnenie vane automatu. V pondelok ma obsluhovala dáka slečna/pani. Dal som jej techničák a čísla opísané z automatu a z tesnenia. Požiadal som ju o o filter a tesnenie vane automatu, načo sa na mňa udivene pozrela že čo to od nej chcem. Povedala, že podľa čísel nevie nič nájsť. Následne požiadala o pomoc vedľa sediaceho kolegu a ten následne zašiel po ďalšiu pomoc po mechanika. Spoločnými silami sme objavili to čo potrebujem. Slečna/pani ma požiadala o číslo mobilu, že musia veci objednať a potom mi hneď zavolá. Dnes som šiel s bratom poistiť nové auto do TEMPUSU a zašiel som sa opýtať na môj filter a tesnenie. Potešil som sa že ho už majú i keď ma nik nekontaktoval. Šracko mi dáva do ruky filter a ja som sa ho opýtal či došlo i tesnenie. Na to som dostal odpoveď, že došlo iba čo je balení. Takže som ho poprosil, že chcem objednať tesnenie čo som už raz objednával. Po chvíľke surfovania v PC mi povedal, že tesnenie sa nedá objednať.
Cítil som sa tam ako v predajni pečiva...
Došiel som domov a čísla čo som mal opísané som hodil do vyhľadaváča, filtre a tesnenia aj samostatne aj ako kity vyskočili napríklad v AUTOKELLY alebo ORAKORE...
Na záver som si položil otázku, keď to v TEMPUSE funguje takto pri takýchto drobnostiach ako to funguje pri pri nákladných opravách a dieloch...
salat napísal:Mal som skusenosti s fuserinou v Seate, vo VW a nejako som dufal ze BMW bude o nieco lepsie. Asi som sa mylil. Je to o ludoch a nie o znacke... zial.
ice.blade napísal:chlape ty si si mal spisat podla ETK alebo podla original suciastok cisla dielov ktore potrebujes a usetril by si si vela starostiplus ak objednavas nieco co nemaju skladom pocitaj tak cca 5-10 pracovnych dni od dna objednavky a znova sa skontaktuj s tou firmou ci uz tie dielce skladom nemaju...
RudyJames napísal:Ja som spokojny s BMW LAMAC, perfektny pristup, auto niekolkokrat rozoberane a vsetko opravovane v ramci reklamacie (odisli cievky, prietokomer, vrzgalo, skripalo), nemozem povedat jedine zle slovo.
Navyse porobili aj veci, co som si sam nevsimol, resp. tomu nevenoval pozornost (rozne vrzganie v interieri) a aj teraz sa mi ozvali, ze mi este vymenia riadenie, lebo tam nasli trochu volu, ked naposledy menili silentbloky. Naposledy aj rozoberana pristrojovka, lebo mali uchyty volu, laktova opierka menena boli dolamane plasty, sviecky lebo mi obcas sklblo autom.. Kazdu drobnost spravili, na niektore ma sami upozornili a spravili, nech sa stihne v ramci zaruky, ktora o necele 2 mesiace konci. Auto malo svoje muchy a nastastie je vsetko konecne opravene.
Pritom nejde o auto kupovane u nich, ani zvlast drahe..
Takze mozem len odporucit a aj takto im podakovat a najblizsie sa auto berie u nich