... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
BlackMW napísal:... pozri pod auto kolko mas miesta medzi kardanom a spodkom radicky,
podla toho by som dal Z3 M alebo Z3 3.0 ...
alfi666 napísal:Mal by som taku otazku... vedel by niekto zvas doporucit nejaky servis kde by mi prehodili kratsiu paku + vymenili tie silentbloky co tam treba
... spravil by som si to aj sam, ale jamu nemam a ani ziadnu moznost zdvihnut auto
Peped napísal:Na kolko mám prerabku automatu tak som na rýchlo zohnal radicku ktorá pravdepodobne neni z môjho typu, musel som ju aj prisposobovat a ide strasne daleko (niekedy dokonca hankou stlacim nieco na BC a ked davam do 4. tak mi vadi loketka).
Mám 325 tds a chcel by som si to dat do poriadku ako to má byt lebo už mi to dost lezie na nervy. Rozmyslal som že ked už budem kupovat paku tak už môžem kupit skratenu. Aka by mi tam pasovala? Nechcem priliš kratku, staci len o nieco kratsiu ako je original.
Z akeho typu mam zhanat?
Pasuje z benzinu na diesel?
GtheRacer napísal:daj Z3 1,9 budes spokojny!
Ako vidis na obrazkoch hore, su paky rovne aj
zahnute. U rovnej sa potom moze stat ze je moc
vpredu. Mozno je to aj tvoj pripad...
Peped napísal:Nie neni. Ja som si to tiahlo čo ide do toho očka a napaja na prevodovku prisposobil tak aby bola rovno.
Tie paky pasuju tak na benzinove tak aj na dieslove prevodovky?
polnoc napísal:prave tento tyzden som si prehodil paku za Z3 1,9je to celkom decentne umna to skratilo radenie tak o necelu polovicu dalsie pozityvum je ,ze sa nic nemusi upravovat
Majo320 napísal:Tak uz ho mam doma cena v BMW 2200sk komplet
paka zo Z3M