... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk

.. a ta no name pumpa ????? ... zeby jurki
Moze mi niekto vysvetlit , ako mohla mat ta noname pumpa hustotu nafty 1 a pol krat vyssiu ako voda ?!?!?!?
skoda, ze tam nieje aj OMV premium diesel, ten by ma zaujimal, kedze predpokladam, ze asi tiez nepatri k velmi predavanym a teda hrozi, ze si chvilu polezi v nadrziach...
skuste si len pre seba natankovat z pump ktore mate v okoli do 2lit.flias a nechat na jednom mieste najlepsie v zime aspon tyzden tu naftu usadit.skusil som v TN a na Shelke uz netankujem
v servise mi vraveli, ze pouzivanim aditiva sa vyrazne znizuje zivotnost DPF filtra...neviete niecik o tom?Moze byt,no aj tak ho tam radsej dam. Ja som mal pri kupe na BC cca 100tis km do servisu DPF , po najazdených 80tis km s pridavanim VIF a Castrol mi pise 8tisic do vymeny-opravy ci co ja viem coho.
Trochu som tieto veci posurfoval na nemeckych forach, a tam napriklad na leto odporucaj Liqui Moly 2T do kazdej nadrze 250ML.
Franzi, mam na teba otazku : mohol by si tie rozbory spravit aj na nejakych vzorkach ktore ti dodam ja alebo ini ludia?
franzkiller napísal:tak BMW tvrdi aj ze olej v prevodovke je lifetime
.ak tyzden natankovana nafta je uplne znehodnotena tak ako tankujes?za 5e a hned to vyjazdis az do sucha a zasa natankujes ked potrebujes auto?