... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
blekina napísal:na 1000 km sai 0.5l vody je fuč
pelo napísal:A odkial Ti kvapka? Ja som mal tiez problem, praskla priruba na chladici, vymenil som chladic. Nasledne to tieklo cez viecko chladica, malo prerazeny pretlakovy ventil. Investicia za par EUR a uz je pokoj.
pelo napísal:Ten pretlakovy ventil je vo viecku, potrebujes kupit nove viecko expanznej nadrzky. Zalezitost par EUR...
Ronnie333 napísal:mno teraz sa mi stala taka vec...neni to velky problem len sa chcem opytat na pricinu...dnes som sa bol previest a auto sa mi zohrialo na prevadzkovu teplotu...ked som auto odstavil nedalo mi a musel som kuknut hadice...boli dost tvrde a tak som skusil " povolit" vieco nech tlak trosku vyfuci...povolil som a nic len vzduch...tak som povolil skoro na koniec a vieco mi vystrelilo jak štupel zo šampanskeho ale ziadna voda nevytiekla...ani nezabublala nic...co to moze robit??..je tam vela vody??
eEDOo napísal:viecko by malo mat v sebe taky ventil na vyrovnavanie tlaku. Niekedy sa zvykne posrat.
Skus si od niekoho pozicat, ci to bude robit aj s tym pozicanym.
Ak nie, kup nove viecko.
Ronnie333 napísal:toto som uz pocul vela krat, takze ho v pondelok idem kupit a vymenim...a mohlo sa stat ze bolo vadne uz od vyroby??
michaltt napísal:
aj ja som mal nadej ze to bude viecko....a nebolo