... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
manasml napísal:cauko viete mi poradit ako dam dole ten plast z pod piatich dveri, bez toho aby som tam nieco ulomil??chcem si vymenit ziarovku na znacku...dik
manasml napísal:cauko viete mi poradit ako dam dole ten plast z pod piatich dveri, bez toho aby som tam nieco ulomil??chcem si vymenit ziarovku na znacku...dik
GOOSE napísal:Chces dat dole plast z piatich dveri? To budes mat päť plastov![]()
![]()
![]()
manasml napísal:uz som to zistil z tym vonkajskom som si myslel aj ja ale nie je to uplne pravda...takze spravil som to tak, ze dal som dole ten plast co je nad znackou styri samorezky ho drzia...ale potom to svetielko uz nedrzi ziadna skrutka a nechcel som to silit, preto som to chcel pozriet, ci sa to neda z vnutra a nadabil som na ten plast potom som zistil, ze su tam cvoky do plechu styri dole a styri hore tak som ich opatrne povytahoval a mal som ten chceny plast dole...kukol som zospodu a zistil ze odtial sa to vymenit neda aj napriek tomu ze tam trcala ziarovka pretoze su tam este dalsie plechy na vystuzenie zamku a celkovo kufra...ale to svetielko malo taky kolik ten som mierne odchylil a svetielko sa dalo vytiahnut smerom von a tam uz som pekne vymenil tu ziarovku 12V 5W sulfidka(valcova ziarovka) natrel tesnenie troska z indulonou nech nezateka pre istotu a dal pekne naspat...vsetko poskladal a hotovo svieti a policajt moze hladat o jednu chybicku na aute menej...a mimochodom jedna sa o sedan...ale aj tak diki all...