tak je to uvedene aj na krabici v s novou visco, neviem asi to zbytocne neuvadzaju...je tam uvedene totu stranou hore a objednal som uz aj ja novu v piatok pride
tak je to uvedene aj na krabici v s novou visco, neviem asi to zbytocne neuvadzaju...je tam uvedene totu stranou hore a objednal som uz aj ja novu v piatok pride
mne raz prisla krabicka so skrutkami, a tiez na krabici bolo "this side up" esteze som ju nemal obracene, isto by sa tie srobiky pokazili
..dnes mi prisla visco spojka, krabica pekne oznacena ktorou stranou ma byt hore ulozena po stojacky..to len tak pre info
..a hned som ju aj zalozil a funguje to paradne, po starte a cca 2min. chodu naprazdno ide v celku ztazka a potom ju rozpoji a toci sa iba tak zotrvacnostou, v meste je to teraz luxus ziadny vysavac ani obtazujuci zvuk, je to super, po nahriati sa postupne zvysia otacky ale nie do maxima ako toci motor vzdy je v urcitom preklze :)
..netreba ironizovat visca vezme dost vykonu citim to na poladenom tds-ku ked po starte ide cca minutu je to o dost lenivejsie..odmontuj ju dole na skusku a uvidis
aj ja mám s tým skúsenosti,že to berie hlavne minútu po štarte ako píše kolega nadomnou a potom to strašne berie v lete keď stojíš na semafóroch dobrú minútu a potom sa ideš rozbehnúť,woop woop Scania sound.
Moje skúsenosti sú také,že výkon je možno tak teoreticky vyšší, prakticky ho nie je vôbec cítiť. Alebo len krátku chvíľu po demontáži, pretože človek si na takú malú zmenu, ak vôbec, rýchlosť zvykne.