Pomaly sa mi ošucháva kožený volant, nie koža ale tá povrchová úprava kože, neviem či je to lakované alebo čo, rád by som to dal do pôvodného stavu kým sa mi nezačne poškodzovať koža, existuje na to nejaký prípravok v spreji? Trebárs lak na kožu alebo farba na kožu alebo také niečo?
mas napr farbu na kozu od Crumara: http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... ry&path=97 len pride mi uhodne davat 40Eur za nieco na com aj nieco porobim zhodontim ze su to vyhodne prachy a dam dalsich 70. Volant je najzatazovansi kusok koze a pot z ruk a tlak nimi urobi svoje - pokial to neobrusis predtym ti to da hned dole abud eto est ehorsie nez teraz (miestami to bude este drzat)
No o tých prípravkoch od crumara viem, ale tiež nemienim do volantu dať 40€, tak poexperimentujem s inými vecičkami. Jasné že to obrúsim aby opadali všetky slabé časti.
Uz som sa informoval, produkty sa daju objednat v Cechach na lederzentrum.cz, doprava je trocha drahsia ale ziaden problem. Chystam sa aj ja na tieto srandy.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited
No o tých prípravkoch od crumara viem, ale tiež nemienim do volantu dať 40€, tak poexperimentujem s inými vecičkami. Jasné že to obrúsim aby opadali všetky slabé časti.
Skus krem na topanky, ked nechces investovat... To si este nezistil, ze kazdy spas nieco stoji...?
krem na topanky tio ostane na rukach-trochu lepsie to bude len kym s atoho nebudes chytat co na volant eakosi nejde:-) na sedacku uz vobec nie tam to ostane na obleceni
Nevymyslaj a daj to nanovo obsit. Napriklad tu: http://volanty.szm.com/Obsivanie_volantov/Hlavna_stranka.html pripadne napis uzivatelovi "baagoo" ten mi raz nukal obsitie volantu. Je to stokrat lepsie, ako teraz zhanat pripravky, platit za ne a aj cas nieco stoji. A vysledok je neisty. Takto si to das obsit a mas prakticky novy volant...
ja by som si chcel dat obsit volant a hore a dole dat alcantaru alebo nubuk...ktore je lepsie.. resp ktore dlhsie vydrzi az sa to tak rychlo nevysucha?
no celkom ma zaujima ta starostlivost o kozu na volante a na pake radenia... lebo mam novu paku radenia od crumara.. najazdene asi 12000km a uz sa zacina driet...