... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ice.blade napísal:to vazne chces nechat pokovit aj celne sklo?
lolko111 napísal:Čauko kľudne si daj fólie bol som za veliteľom polície a pýtal som sa ako to je a ešte mi poradil že keď mám napísané tónované nemôžu veru nič ale že aj keby nemam lebo sám povedal že nie každé BMW to má od vyrobí že videl aj techničaky kde nebolo nič o rokovaní a mali tónované sklá od vyrobi....takže v predu mám 70%a na čelnom 75%nevidno ani kkt cez deň keď si sadal kamarát ku mne sa musel pozrieť či zblízka či tam niekto nesedí v predu cez fólie nič nebolo vidno a večer iba keď zasvietim svetlo a aj to len tak tak vidno do nútra. kamarát ma na X5 všetky fólie najtmavsie na každom okne a kks nevidel som ani von kkt z auta a ani do vnútra 😂😂😂😂a to nieje zelenýlolko111:No.... vieš..... debilko je človek, ktorý si myslí, že preští systém, ale systém zvalcuje jeho.. tak, ako to bude v tvojom prípade...... prepáč, že som ťa tak nazval..... ale len vraciam požičané........ ak si len trošku inteligentný, tak pochopíš, že nemôžeš niekoho nazvať debilkom kvôli jeho povolaniu.......... ono môžeš dostať 15 pokút po sebe ( v tomto prípade by som sa zamyslel skôr nad sebou, ako nad tým, že tí policajti sú debilkovia), ale na 16-ty krát tebe , alebo niekomu tebe blízkemu možno ten debilko zachráni život........ Neviem, aké je tvoje zamestnanie, ale určite by sa ti nepáčilo, keby som ťa kvôli tomu nazval debilkom.... bez toho, aby som ťa poznal......
A ak si si neprečítal môj príspevok trošku vyššie, tak ho napíšem ešte raz. Tónované sklá sú výbavou vozidla, ktorá sa zapisuje do techničáku tak, ako abs, dsc, dtc, rozmery kolies a ostatné systémy a vecičky.......... takže ak to tam nebudeš mať zapísané a on ťa bude chcieť zrušiť, tak nemá problém. Aj keď si osobne myslím, že máloktorý policajt by chcel toto riešiť, lebo je to len taká prkotina....... Prajem pekný deň......
12345678 napísal:Pre istotu keby to vymazal, lebo to je moc. Top kek dneska.Čauko kľudne si daj fólie bol som za veliteľom polície a pýtal som sa ako to je a ešte mi poradil že keď mám napísané tónované nemôžu veru nič ale že aj keby nemam lebo sám povedal že nie každé BMW to má od vyrobí že videl aj techničaky kde nebolo nič o rokovaní a mali tónované sklá od vyrobi....takže v predu mám 70%a na čelnom 75%nevidno ani kkt cez deň keď si sadal kamarát ku mne sa musel pozrieť či zblízka či tam niekto nesedí v predu cez fólie nič nebolo vidno a večer iba keď zasvietim svetlo a aj to len tak tak vidno do nútra. kamarát ma na X5 všetky fólie najtmavsie na každom okne a kks nevidel som ani von kkt z auta a ani do vnútra 😂😂😂😂a to nieje zelený
12345678 napísal:Počuj barátom.... bol si za veliteľom polície? Tým je prezident PZ Kovařík. Ale pochybujem o tom že si bol za ním a pochybujem aj o tom, že by mal tento pán nejaké vedomosti o fóliách na sklách automobilovČauko kľudne si daj fólie bol som za veliteľom polície a pýtal som sa ako to je a ešte mi poradil že keď mám napísané tónované nemôžu veru nič ale že aj keby nemam lebo sám povedal že nie každé BMW to má od vyrobí že videl aj techničaky kde nebolo nič o rokovaní a mali tónované sklá od vyrobi....takže v predu mám 70%a na čelnom 75%nevidno ani kkt cez deň keď si sadal kamarát ku mne sa musel pozrieť či zblízka či tam niekto nesedí v predu cez fólie nič nebolo vidno a večer iba keď zasvietim svetlo a aj to len tak tak vidno do nútra. kamarát ma na X5 všetky fólie najtmavsie na každom okne a kks nevidel som ani von kkt z auta a ani do vnútra 😂😂😂😂a to nieje zelený