... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Cosmo napísal:Svätá krutá pravda Arnost. Ono je to pekné, ,niektorým, autám to pridá na vzhľade. Ale inak v tom nič nevidím. Iba čo policajt keď zastaví vagoša tak nevidí či vnútri nabíja zbraň alebo chystá nôž. Preto je fajn že to je zakázané, lebo o chvíľu by každá fábia mala fólie aj na čelnom skle. Chápem to na aute veľvyslanectva alebo ochranky VIP osoby, ale nato sú iné povolenia. Ja mám nervy keď ide predo mnou niekto s truhlami na skle a nič nevidím dopredu. Ale na svojom aute by som si vedel predstaviť fólie takisto
![]()
Cosmo napísal:To bude decentne a pekne vypadattešíme na foto.. Inak to auto bez prednej ŠPZ vypadá veľmi pekne, kiež by to tak bolo na stálo
![]()
Hm, asi nikto nepočul o tej kauze keď v susednom česku 6 debilkov rozbilo hádam všetky sklá na aute vagoša. Zle sa to rozbíja keď je tam tá fólia. http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/p ... -auta.html Tu je link, hneď prvé video z troch. Každému klientovy by som doprial niečo podobné. A zvláštne že je to debilko keď zastavuje, kamarát keď vybavuje kolesá a veci na DI, a super človek keď vyšetruje ublíženie na zdraví žene ktorú napadol jej muž...
Arnost napísal:to bolo origo bezpečnostné sklo, klasická čierna fóli tolko nevydrží
Cosmo napísal:
Treba vyskúšaťv sobotu??