... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: Nie fólie ale tónované sklá

Štvrtok, 13. Augusta 2009, 17:56

Ešte som počul o takej veci,že dodatočne tónovane sklo sa veľmi zle umýva(zvnutra),a že ked ho dolapáš rukami tak to vyzera zle.(tak mastne)..neviem ja som nejaké dodatočné tónovanie ani nejak zblizka nevidel,tak neviem potvrdiť,ale ak niekto o tom niečo vie,rad si prečítam.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Piatok, 14. Augusta 2009, 08:39

neviem sice comu hovorite 'dodatocne tonovanie', ked raz ma sklo odtien tak nijak ho nezmenis,
mozes pridat jedine vrstvu na vrch, ale ak myslite pokovenie skla, robia to pri dunajskej luznej,
asi 4 roky dozadu som to mal na aute, stalo 500 sk jedno okno,
tak ako pises, lahko sa to zapatlalo a tam kde sa to poskrabalo tam to bolo vidiet,
casom sa to zacalo zodierat tam kde vylieza okno z dveri a sucha sa o gumu.
Zobrali mi za to papiere raz v noci ked som nestihol zapnut interierove osvetlenie ked ma zastavovali,
lebo v noci nebolo do auta vidiet ani <>u ked tam nebolo zapnute svetlo..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

TT-SIMIK

Piatok, 14. Augusta 2009, 10:42

Jo black presne o tomto som hovoril,len som nepoužil správny vyraz........ :mrgreen: :mrgreen:
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

trunek
Autor témy
Auto: E39 540i + E53 4,8
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 17. Augusta 2009, 06:36

Pisal som mail do tej firmy v cechach ohladom toho, co ste pisali, ze sa to moze zoskriabat a ze je to masne. A toto je ich odpoved na moju otazku:

Dobrý den,
rádi Vám zodpovíme Vaše dotazy.Co se týká technologie pokovování skel je jen jeden způsob, záleží ale na čistotě požitého materiálu kovu (titanu) a modernosti technologie. Zabýváme spoustu let pokovením a v této oblasti máme mnoho zkušeností. Pokud se na stahovačce odírá hranka cca 1-2mm, je to způsobeno buď hrubou nečistotou která je v gumě s plyší (částečky prachu a písku,které vydírají i sklo) nebo znatelně opotřebovanou (velmi starou ) gumou tento problém může nastat u staršího vozidla, u novějších jsme se s tímto od svých zákazníků nesetkali.Podotýkám od svých, jelikož záleží na výrobci pokovení a kvalite použítého materiálu.U pokovení na 30% je vydření minimálně znatelné, tudiš jak jste psal o dotyčném, musel to mít asi tmavší nebo znatelně vydřené.
V případě dalších dotazů mě můžete klidně kontaktovat na tel +420 602 706 669,

S pozdravem

Roman Bata
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´

Arnost
Auto: krhla kachle x2
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 17. Augusta 2009, 12:20

konečné rozhodnutie je na tebe, ale neviem, ja mám cca 3/4 roka fólie na predných a vrchná hrana sa mi nepoškrábala a to okná sťahujem dosť často. na ex aute som mal cca 2 roky fólie aj v predu a tiež sa tam nič také nestalo.

trunek
Autor témy

Utorok, 18. Augusta 2009, 11:30

hej to je pravda, ale folie sa daju velmi lahko zistit a to ja nechcem. Pri tonovani mi nemozu policajti absolutne nic, ale pri foliach je to pokuta alebo technicak

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Streda, 19. Augusta 2009, 11:13

*
Atest

Má atest od Ministerstva dopravy a spojů ČR.

INFORMACE O ATESTU.

Vaše natónovaná skla budou opatřena atestovou známkou.Dostanete od nás Osvědčení o homologaci, kde jsou informace o typu a tmavosti tónování.

ATEST byl vydán Ministerstvem dopravy a spojů ČR. Při technické prohlídce je toto osvědčení respektováno.

a co vravite na toto? ked to ma homologizaciu, tak je to schvalene na cesty, nie?
.

Arnost

Streda, 19. Augusta 2009, 11:25

xtreme napísal:
a co vravite na toto? ked to ma homologizaciu, tak je to schvalene na cesty, nie?

ano ale v čechách, a my sme na slovensku :?

TT-SIMIK

Streda, 19. Augusta 2009, 11:35

Tak tak......ja som bol včera u foliovníka a povedal nič nieje dovolené na predné okná,ani folie ani tonovanie(pokovenie),ani certifikaty žiadne,ani pás na predne okno,nech je kolko chce percentny, pokial nieje origo natonovane....takže policajt si môže z takym certifikatom vytreť riť!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nedá sa to nijak odrbať...pokila niesi Pac--- =; syn,alebo niesi poliš man...)))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

xtreme

Streda, 19. Augusta 2009, 11:52

Arnost napísal:

ano ale v čechách, a my sme na slovensku :?

ja mam folie aj na prednych a zatim mi to vzdy vyslo.. som povedal ze auto je z ciech, a v cechach boli aj folie robene, ze mam aj certifikat od toho, a tam je to povolene.. a boli ticho.. :-k
nechapem ako v jednej krajine daco moze byt schvalene na cesty a v druhej nie.. tak bud sa s tym moze chodit alebo nie.. nech idu do prdele s takymi zakonmi.. len aby naplnili pokladnicu na pokutach..
.

Arnost

Streda, 19. Augusta 2009, 11:59

xtreme napísal:
ja mam folie aj na prednych a zatim mi to vzdy vyslo.. som povedal ze auto je z ciech, a v cechach boli aj folie robene, ze mam aj certifikat od toho, a tam je to povolene.. a boli ticho.. :-k
nechapem ako v jednej krajine daco moze byt schvalene na cesty a v druhej nie.. tak bud sa s tym moze chodit alebo nie.. nech idu do prdele s takymi zakonmi.. len aby naplnili pokladnicu na pokutach..

ja som mal české auto s fóliami s certifikátom a dostal som 500 sk a 1500 sk aj to dal 500 dole lebo som ich strhol. takže doteraz si mal štastie že si nenatrafil na K...TA :twisted:
teraz mám tie najbledšie, nalepené pekne na hranu skla a zatial bez problémov :-"

xtreme

Streda, 19. Augusta 2009, 12:01

Arnost napísal:

ja som mal české auto s fóliami s certifikátom a dostal som 500 sk a 1500 sk aj to dal 500 dole lebo som ich strhol. takže doteraz si mal štastie že si nenatrafil na K...TA :twisted:
teraz mám tie najbledšie, nalepené pekne na hranu skla a zatial bez problémov :-"

ja ich pojdem davat dole.. nestoja mi za tie problemy.. mozem jebat.. radsej si za tie prachy co by som dal zelenym natankujem plnu nadrz..
.

trunek
Autor témy

Sobota, 22. Augusta 2009, 10:35

TT-SIMIK napísal:
Tak tak......ja som bol včera u foliovníka a povedal nič nieje dovolené na predné okná,ani folie ani tonovanie(pokovenie),ani certifikaty žiadne,ani pás na predne okno,nech je kolko chce percentny, pokial nieje origo natonovane....takže policajt si môže z takym certifikatom vytreť riť!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nedá sa to nijak odrbať...pokila niesi Pac--- =; syn,alebo niesi poliš man...)))

Mas pravdu, presne o tom som hovoril. Lenze neexistuje sposob ako si to policajt overi!!!!!! Ja mu ziadny atest ani certifikat neukazem a poviem len, ze to skol je tak tonovane original a nemoze mi absolutne nic. Naexistuje sposob, ako by mi to dokazal. A ak aj existuje vyssie spominany merak na priepustnost, tak namera zakonom povolene hodnoty. A o to mi ide. Pytal som sa to uz tretej hladky (zastavil som sa pri nich ked merali a opytal som sa ich to otvorene) a kazdy mi povedal to iste. Vykrucali sa, ale nakonic sa vsetci zhodli na tom, ze si to nemaju ako overit. Kamos ma VW Sharan a vsetky okna tonovane. Zadne dost a predne menej. Ale su vsetky. Nema k tomu ziadny certifikat a nemal problemi ani na STK a polôicajti mu nemohli tiez nic. Je to zakazane, ale este raz NEMA TO AKO ZISTIT!!!

TT-SIMIK

Sobota, 22. Augusta 2009, 10:40

Tak potom je to na každého rozhodnutí......Ja o tom uvažujem tiež viac menej,len mi ide skorej o to zajebávanie okna.....to pokovenie je len pokovenie...takže vrchná vrstva..... #-o #-o #-o
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 31 neregistrovaných