... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
*
Atest
Má atest od Ministerstva dopravy a spojů ČR.
INFORMACE O ATESTU.
Vaše natónovaná skla budou opatřena atestovou známkou.Dostanete od nás Osvědčení o homologaci, kde jsou informace o typu a tmavosti tónování.
ATEST byl vydán Ministerstvem dopravy a spojů ČR. Při technické prohlídce je toto osvědčení respektováno.
xtreme napísal:a co vravite na toto? ked to ma homologizaciu, tak je to schvalene na cesty, nie?
Arnost napísal:
ano ale v čechách, a my sme na slovensku
xtreme napísal:ja mam folie aj na prednych a zatim mi to vzdy vyslo.. som povedal ze auto je z ciech, a v cechach boli aj folie robene, ze mam aj certifikat od toho, a tam je to povolene.. a boli ticho..![]()
nechapem ako v jednej krajine daco moze byt schvalene na cesty a v druhej nie.. tak bud sa s tym moze chodit alebo nie.. nech idu do prdele s takymi zakonmi.. len aby naplnili pokladnicu na pokutach..
Arnost napísal:
ja som mal české auto s fóliami s certifikátom a dostal som 500 sk a 1500 sk aj to dal 500 dole lebo som ich strhol. takže doteraz si mal štastie že si nenatrafil na K...TA![]()
teraz mám tie najbledšie, nalepené pekne na hranu skla a zatial bez problémov
TT-SIMIK napísal:Tak tak......ja som bol včera u foliovníka a povedal nič nieje dovolené na predné okná,ani folie ani tonovanie(pokovenie),ani certifikaty žiadne,ani pás na predne okno,nech je kolko chce percentny, pokial nieje origo natonovane....takže policajt si môže z takym certifikatom vytreť riť!!!!![]()
![]()
![]()
Nedá sa to nijak odrbať...pokila niesi Pac---
syn,alebo niesi poliš man...)))