... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Jofo napísal:bol som chipovat a zaroven merat pred aj po v mm racingu a po chiptunningu mi prvy raz nameral na benzinaku narast vykonu asi len o 5-6 koni a ked som prejavil sklamanie, povedal ze to skusi rozjazdit na valcoch aby sa adaptovala riadiaca jednotka a potom nameral 2x po sebe vykon vyssi asi o 20 Ps a tak isto i krutak a to sa mi nezdalo, preto sa pytam...
R0nnIe napísal:Povedal ti kokotinu, ako sa moze RJ rozjazdit a adaptovat, to musi ist hned co do nej naprogramuje to sa prejavi hned, ziadne rozjazdenie urcite netreba, ona nema ziadnu umelu inteligenciu , aby sa rozjazdila.
NiktO napísal:No pocujte v prvom rade ti chcem napisat ze ak si cakal "ovela" vyssi vykon tak to uz si dobabral...Vykon na benzinovych motoroch sa da zvysit asi tak max +10%...Na diesli je to o trosku lepsie...Hlavne krutak...Ja si davam chipovat u pana ktory tu uz pisal tiez par prispevkov v profituningu...Necakam od toho zazraky,len trosku sviznejsie objiehanie..:)..Keby som chcel vykon hore tak si kupim rovno M3..:)..