... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
NiktO napísal:Poznas niekoho kto najazdi 3-5000km rocne????..To co chodi iba do kostola autom???..Co za idi()ta???...Ja mam spravenych 19 000 asi za 5 mesiacov....Sice som nebehal sam ale aj tak...Chlapci mate BMW nie hrdzavu skodofku tak preco tam silou mocou chcete davat pneu alebo diely od vyrobcou ktorych kvalita je na urovni tej skodofky????...Toto mi vysvetlite...MAli ste si kupit fObiu a mali by ste...To nie je len frajerovat mam BMW..O to sa treba aj starat...Teda malo by sa...
Mimo napísal:asi tak nejako...súdiť človeka za to kolko km najazdí?nie každý si kupuje bavo ako daily car. kebyže mám druhé auto na zimu tak by som na bave tiež najazdil do 5000km ročne
kebyže nabehám tých 10-20tkm ročne tak určite investujem aj do lepších gúm
pexo napísal:ked uz sa bavime o tych gumach, tak ja mam zimne nokian a som s nimi absolutne spokojny. maju zaber ako svina. chcem teraz kupi aj letne znacky nokian ale nemam s nimi skusenosti. doteraz som mal letne Kleber, ale tie su hotova pohroma.
birki napísal:nikto nanganny v tvojom rozmere 225/45 stoja 70 euro.
a hovori sa ze vydrzia 20 000km stoho vypliva ze su makke co aj vela ludi tvrdi.= lepsi grip ako pneu ktora vydrzi 35 000km. jedine co moze mat oproti tej pneumatike horsie su vlastnosti na vode. a aj to nebadane
ja na svoje auto kupujem tento rok nankangy ci ako sa to pise
Duffy napísal:matador nie ? zato ze maju otrasny dizajn ? otec ma s classe , a obute sme uz mali hocico , miechelin , dunlop , avon , good year .. a tento rok sme sa na to vysrali a obuli matadaro aquilla evo . paradna guma , ticha , drzi na vode ,drzi na suchu . dunlop je jeden velky shit a je jedno o aky model sa jedna![]()
ja som mal avon zz3 a nemal som problem , brat jazdi agresivnejsie , tiez mal zuby na nich .
min rok som mal na e92 obute matador letne 19 rozmer 265/30 r19 . a nepocitil som ziadny problem , dokonca boli ovela lepsie ako tie avony
na zimu mam good year ug500 , tiez popici guma ..