... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
NiktO napísal:No myslim ze to tu uz bolo pisane snad 100krat..Chlapci kupili ste si BMW a nie skodofku..Preto na gumach netreba prilis setrit..A co sa tyka pneu ja mam Pirelli a idu tam na leto dalsie pirelli...Uzasne co dokazu na hrane..Drzia ako prilepene..ci na suchu alebo na vode..Ak mozem odporucit tak pirelli pzero rosso asymetric...Fakt uz tam ani ine davat nebudem(kym nepride novy model)..:)..
NiktO napísal:No konecne jeden ktory ma tie iste nazory a skusenosti ako ja..a ano jedine s vystuzou cize 94 W...jazdil som ich minule leto a su ako nove...a tiez som v zakrutach velmi nesetril..mam ich 225/45 R17 a pomer cena vykon som nenasiel lepsie gumy...zatial....Okrem ineho mal som tu cest sice ako spolujazdec sediet v M5 na gumach Pirelli Pzero Corsa no a kde ja som uz pisal zavet tak pneu ani nepyskli a ani nesmykli..vsetka cest tejto firme gumy robit vedia..:)..
birki napísal:ja len nedokazem pochopit ako moze byt po roku 225/45 r17 guma ako nova a este ked si ich nesetril..
NiktO napísal:no moze ...ked je vystuzena..ma vyssi index a tym padom vyssie mozne zatazenie...ked chces poslem aj foto ako vyzeraju teraz tie gumy.. :)