... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Le Gend napísal:Nemas sa cim chvalit...
TT-SIMIK napísal:Ak má v sedme determál,tak tam tak teplo nebude....Ale važne teraz, tie lacne kamery majú problém z kvalitou a záznamom, pri vyšších rýchlostiach,alebo slabych svetelnych podmienkach,nerozoznáš značku.....mám dosť drahú kameru,ale aj tak to nieje na 100%,ale čo už.....
motoking napísal:[youtube]yjlpusdtgyk
[youtube]m6HKIFaFhr0[/youtube][/youtube]
Nastav si tam HD kvalitu
ice.blade napísal:le gend to ze sa nema cim chvalit je jedno ked ta kamerka teraz v akcii stoji 15 eur :)))) ja mam teraz trosku inak rozrobene riesenie kamerky, nech nieje nikde vidiet tzn predna kamera zadna kamera natiahnute kabliky do cetralu kde je maly display a par tlacitok pricom zadnu kamerku by som rad pouzival aj ako cuvaciu... snad si na to najdem konecne cas to dorobit
ice.blade napísal:Tak sa priprav na reklamacie.asi si na to 20 eur nadhodim a zacnem to predavat
ice.blade napísal:Majitel E65 by sa naozaj nemal chvalit najlacnejsou kamerou z cinyle gend to ze sa nema cim chvalit je jedno ked ta kamerka teraz v akcii stoji 15 eur
motoking napísal:[youtube]yjlpusdtgyk
[youtube]m6HKIFaFhr0[/youtube][/youtube]
Nastav si tam HD kvalitu
TT-SIMIK napísal:
King of moto, mám nastavenú HD...asi by som nekupol HD kameru a potom nadstavil nizke rozlíšnie....)))))![]()
Le Gend napísal:Tak sa priprav na reklamacie.
Vsetky tieto kamery som postupne kupoval a po par mesiacoch vyhadzoval. Takmer na kazdej bol problem s pasovymi vodicmi k tym vyklopnym castiam (kamera/display). Dalo sa to rozobrat a ten kablik zastrcit lepsie, no po par dnoch to zase vypadlo, stacila mala tepelna zmena.
Teraz mam kameru bez vyklopnych a otocnych hovadin a uz asi mesiac klopem na drevo, aby to uz konecne bol poriadny kus. Ked to prezije aj letne horucavy, kupim si ich 10 a postrkam vsade, kde sa da..
Majitel E65 by sa naozaj nemal chvalit najlacnejsou kamerou z ciny
motoking napísal:Audi-TT tie videa som ti poslal aby si videl ze je dost citatelny obraz ako si pisala ja som nevravel o tvojom nastaveni.....treba citat pozorne.