Tychto kamier sa v cine vyraba vela klonov, su velmi podobne zvonku aj zvnutra, no lisia sa v drobnych detailoch, hoci vsetky pisu v manualoch to iste. Niektore sa napriklad nevedia automaticky zapnut, niektore horsie nastavuju jas obrazu, niektore neznasaju horuco v aute atd. Mal som ich zopar.
Ako mate poriesene napajanie kamery? Mam e91 a chcem si kupit nejaku kameru, ale nechcem aby mi na pristrojovke visel kabel jak v Albansku. Rozmyslal som, ako ho co najlepsie potiahnut a niekde skryt, ale nic ma nenapadlo. Nedalo by sa poriesit nejake napjanie z kablov, ktore vedu k dazdovemu senzoru a pod.? Keby to niekto konkretny vedel spravit, tak by som bol rad. Dakujem za rady.
mám to napajane zo stropneho osvetlenia,z čítacej lampičky,po odomknutí auta začne nahrávať a po zamknutí auta,ako auto zaspí po 16 min sa nahravanie vypne....
kubog - tiez som sa o skrytie kabla chvilu zaujimal, da sa to potiahnut zo stropu od vnutorneho osvetlenia, ale uz ma to preslo a pouzivam "albansky" sposob...mam v pecku, pre mna je auto na vozenie, nie na krasu...
Vdaka za kontakt, ozvem sa mu. Chcem si totiz casom kupit aj navigaciu a to si uz vobec neviem predstavit, ako mi tam visia dva kable sucasne.
TT-SIMIK - robil si si to sam, alebo si si to dal niekde spravit? Viem, ze kolega tuna vyssie dal kontakt, ale radsej by som to dal robit niekomu, kto to uz ma tak spravene a ma s tym skusenosti.
mám to napajane zo stropneho osvetlenia,z čítacej lampičky,po odomknutí auta začne nahrávať a po zamknutí auta,ako auto zaspí po 16 min sa nahravanie vypne....
Ja to mam urobene rovnako, ale auto mi zaspi a kamera sa vypne ihned po zamknuti.
Nie je to nič zložité, ja so tak mal pripojený antiradar Valentine V1, niečo pre inšpiráciu, síce je to z E70, ten debo ťahal ten kábel tak nešťastne, že to vyzerá ako päsť na oko, ale aby si mal akú takú predstavu ako nato.
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh BMW 3 E92 335d ex Nissan 350z kabrio ex Mazda 6 2.3i ex Mazda 323F 1.8i
Neskusali ste niekto pouzit telefon s androidom ako kameru do auta? Mam akurat jeden pokazeny (neberie zvuk) a je na to aj kopa aplikacii, tak rozmyslam ze ho nejak natrvalo zabudujem do auta. Teoreticky by mohol fungovat aj ako alarm s GPS a notifikaciou cez SMS/email.
android ma aj taku fajn aplikaciu pri stratteni mobilu ze sa cez net da nan pripojit a nahrat si zvuk alebo obraz z kamery alebo odosle svoju polohu...len musis byt na nom aktivovany net
tak hej ale co spravi zlodej hned ako ukradne telefon? vyresetuje ho tzn prepucuju sa aplikacie prepucuje sa interna pamat... jedine keby bol telefon rootnuty a ta appka na sledovanie fonu bola zaimplementovana
inak akurat spekulujem ako zabudovat dual cam ciernu skrinku do auta tak aby vobec nerusila a frcala by v pohode... :)
mne to pride ze na niektorych kamerach ked si das na youtube na cely obraz tak mas pomaly problem rozlisit ze aky model auta to siel okolo ked ide oproti aj ked su to HD (720p)
a ani pri tych za 200e nemam pocit ze by si videl napr ked ta sikanuje niekto alebo dako jeblo predbehne tak jeho SPZ
kukal by som nieco do 60e ale fakt tie HD mi pridu slabe, mozno full hd celkom ok ale tie su drahe
KÓDOVANIE F a G modelov v BA Diagnostika a reset servisnych intervalov BMW Motorrad 2017+
U11 plugin G02 BMW X4 EX G31 BMW 5 tourig EX BMW S1000r dynamic+sport paket EX F48 BMW X1 xdrive EX F15 BMW X5 xdrive EX F22 BMW M235i M-performanceEXPRÍBEH review str.45 F10 BMW 520d Mpaket EXPRÍBEH E92 BMW M3 LCI akrapovic evolution exhaust PRÍBEH E92 BMW 335i Xdrive LCI Mperformance EXPRÍBEH E91 330xd EX
chalani, nemate nahodou zvysnu prisavku na okno na tu 1000ku? kurva cinska mi to poslala bez toho a nejako sa mu nechce odpisovat na ebayi, uz som nanho podal staznost. ale tak zeby som zatial mohol nejak pouzivat
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov