... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
myroslav napísal:mna napadlo skor dat si tu priehladnu foliu do predu (SHARK IR70) bez akejkolvek znacky (aj to sa da vybavit) a tympadom Ti nikto nedokaze ze tam tu foliu mas, kedze je prehladna a nie je na nej ziadne oznacenie, ved ak je fakt priehladna, tak kto si to aj vsimne? jedine ze by si sa chvalil niekde a Ta zastavi policajt, ktory o tom pocul ze mas tie folie v predu.... kamarat takto jazdi uz rok a nikto nic, ani mu nevidno ze tam tu foliu ma
...myslim si ze jedine vhodne riesenie
bobor napísal:Po roku ma zastavili preto ze som ich tam mal a ze mi bere technicak ze si ho mam vyzdvihnut ked to odstranim v KE na policii.Tak som to strhol na mieste a tehnicak mi vratil.Ked mi ho vratil tak ma chcel poucit ze preco nemozu byt folie v predu a vravy ze koli tomu ze aby vydel ci na nho nemierim spoza okna zbranou,tak sa ho pitam a ked vas "odjebe" cestujuci spoza mna sediacich na zadnych sedadlach kde nieje vydno ani hovno?Tak ze to on uz neriesi a poprial mi statnu cestu.Pokutu mi nedal, je pravda ze pokutu dostat mozes ale podla toho ako sa k tomu policajt postavy.
Kelso napísal:
akosi mi unika zmysel tej folie, pokial je uplne priehladna
compact napísal:tá priehladná fólia na prednych bočných oknách odráža len infračervene žiarenie...to znamená, že slnko neničí interiér
teplo prepustí, tak ako keby tam ani nebola...má len bezpečnostnú funkciu aby sa nevysipalo sklo
na odrážanie tepla treba nejakú zatmavenú...tá odrazí aj UV žiarenie (teplo) podla typu priepustnosti svetla....najtmavšia=nejmenej tepla