... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
TO-BOBO1 napísal:armando napísal:TO-BOBO1 napísal:a ZAPISANE v TP .... ! tak ze legalka ...
to by som chcel vidiet ten TP :))), daju sa zapisat predne folie do technicaku, ale iba ochranne :))). Na tmave dava povolenie Ministerstvo vnutra :)))
JooooJ ,, nuz co uz ,, s niecim si viem poradit ,,, ber to tak ako to je ... Chlapci ti pisu ze to tam je a bude aj napisane a nic sa na tom nemeni ... S pozdravom ...
TO-BOBO1 napísal:jooooojky ,, na tom COUPE uz nechodim ,, bo je predane ... Chodim iba na kombi ... JoooJ to ked ma zastavis zas budem musiet telefonovat alebo len pozdrav z klubu ??
minomino3 napísal:No ja sa zivim lepenim folii a mozem povedat ze vpredu nie je povolene nic. Aj keby tam bola uplne cira len bezpecnostna folia a pride nato floyd tak moze byt pruser. AAAALE. . . pokovovanie okien je riesenie. . .lebo ked si das pokovovat predne okna na slovensku dostanes od toho certifikat. pretoze vyhlaska hovori ze predne skla musia prepustat 75 percent svetla. Zaroven ale ina vyhlaska zakazuje pripevnovat akekolvek folie ne predne okna. Ale pokovovane okno splna obe tieto podmienky. okrem toho pokovovanie sa robi aj cierne , nie len strieborne. No a napadlo ma. . . .. co tak dat pokovovat okna, dostanem certifikat a potom sup ho este nato folie hmmm?
snoo napísal:cize predne okna sa daju pokovovat bez toho aby si porusil neaky zakon> cize ak si dam pokovovat predne okna a vyda mi firma certifikat tak si policajti mozu..
Miky e30 napísal:armando napísal:Armando,stejna vyhláška platí aj pre nákladné vozidlá? Ak áno,tak sa dobre podívaj na kamiony ako jazdia vyzdobené.BlackMW napísal:polnoc napísal:a co pas na celnom skle ako je to u toho
mne dali pokutu za protislnecny pas na celnom skle,
bol asi 15 cm siroky a naspodku uplne priehladny, smerom hore sa stmavoval..
vraj si mam kupit sklo ktore to ma od vyroby..
presne ako pise BlackMW, nesmies si dat nic na celne sklo, co by mohlo ovplyvnit nejakym sposobom tvoj rozhlad. Nic pripevnit, nic nalepit, okrem dialnicnej znamky samoska :))). Mozes mat iba sklo stmavene vyrobcom.
WhiteE39 napísal:lupo napísal:uz konecne znovu s foliami, tentokrat najslabsi odtien na vsetkych sklach okrem zadneho.
A mas to legallll?