... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
slamec napísal:Skús riedidlo, alebo tech. benzín, WD-40, isopropil, toulén. Veď niečim to už musí pustiť. Posledná varianta je kilové kladivo.
Spring napísal:kokso mal som dnes na mále, že beriem tú poslednú variantu....dva-trikrát som to potrápil a potom,,Puk" a okienko padlo do........a to som akurvát stál v rade v umyvárke.....no na šlakmatrafenie...tak som to dal nazad drsnou mužskou silou a teraz čakám a kakám čo som tam po.ral...![]()
Max napísal:Hello
Mam taku otazocku. Ako je to s tmavymi foliami na prednych oknach na vozidle. Zadne su mi jasne. Prilozeny certifikat a hotovo. I ja som mal na prednych oknach /rozumej vodicove okno po lavej ruke a spolujazdcove, kt. sedi vedla vodica po pravej ruke/ okno po pravej ruke/ cierne folie a nonstop ma kefovali policajti.
Da sa to nejako obist? Resp. aka je realna moznost vyuzivat to co som uz vyssie uviedol. vdaka za konkretnu a realnu odpoved
BlackMW napísal:Spring napísal:kokso mal som dnes na mále, že beriem tú poslednú variantu....dva-trikrát som to potrápil a potom,,Puk" a okienko padlo do........a to som akurvát stál v rade v umyvárke.....no na šlakmatrafenie...tak som to dal nazad drsnou mužskou silou a teraz čakám a kakám čo som tam po.ral...![]()
najskor sa urvali tje bezce plastove co su v spodnych kolajniciach na okne..
malo by to stat par korun..
ja som ten sajrajt cistil s cisticom brzd a gazou, ale lepsia je obycajna hubka na riady,
s tou to ide ako po masle dole.. a nemusi byt cistic, staci nake riedidlo..
jony napísal:Naj je LIEH alebo TECHNICKY BENZIN a klasicka ziletka ja to cistim takto a ide to super..