... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
polnoc napísal:a co pas na celnom skle ako je to u toho
BlackMW napísal:polnoc napísal:a co pas na celnom skle ako je to u toho
mne dali pokutu za protislnecny pas na celnom skle,
bol asi 15 cm siroky a naspodku uplne priehladny, smerom hore sa stmavoval..
vraj si mam kupit sklo ktore to ma od vyroby..
armando napísal:presne ako pise BlackMW, nesmies si dat nic na celne sklo, co by mohlo ovplyvnit nejakym sposobom tvoj rozhlad. Nic pripevnit, nic nalepit, okrem dialnicnej znamky samoska :))). Mozes mat iba sklo stmavene vyrobcom.
armando napísal:Armando,stejna vyhláška platí aj pre nákladné vozidlá? Ak áno,tak sa dobre podívaj na kamiony ako jazdia vyzdobené.BlackMW napísal:polnoc napísal:a co pas na celnom skle ako je to u toho
presne ako pise BlackMW, nesmies si dat nic na celne sklo, co by mohlo ovplyvnit nejakym sposobom tvoj rozhlad. Nic pripevnit, nic nalepit, okrem dialnicnej znamky samoska :))). Mozes mat iba sklo stmavene vyrobcom.
Miky e30 napísal:armando napísal:Armando,stejna vyhláška platí aj pre nákladné vozidlá? Ak áno,tak sa dobre podívaj na kamiony ako jazdia vyzdobené.BlackMW napísal:polnoc napísal:a co pas na celnom skle ako je to u toho
presne ako pise BlackMW, nesmies si dat nic na celne sklo, co by mohlo ovplyvnit nejakym sposobom tvoj rozhlad. Nic pripevnit, nic nalepit, okrem dialnicnej znamky samoska :))). Mozes mat iba sklo stmavene vyrobcom.
BlackMW napísal:armando napísal:presne ako pise BlackMW, nesmies si dat nic na celne sklo, co by mohlo ovplyvnit nejakym sposobom tvoj rozhlad. Nic pripevnit, nic nalepit, okrem dialnicnej znamky samoska :))). Mozes mat iba sklo stmavene vyrobcom.
a na toto je nejaky paragraf ?
lebo minule ma zastavili no a otvoreny siber a dymilo sa z neho
tak sa pytali ze co to tak dymi.. a ja ze frajerka fajcila
ale bolo tam menej toho, na cestu som videl..
TO-BOBO1 napísal:a ZAPISANE v TP .... ! tak ze legalka ...
armando napísal:TO-BOBO1 napísal:a ZAPISANE v TP .... ! tak ze legalka ...
to by som chcel vidiet ten TP :))), daju sa zapisat predne folie do technicaku, ale iba ochranne :))). Na tmave dava povolenie Ministerstvo vnutra :)))