... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
SnipE_88 napísal:nuz myslim ze si do dvoch riadkov zhrnul moj prispevok
jararak napísal:ja myslim ze kvalitna hudba sa da urobit aj pod 1t euro a bude rozhodne lepsia ako ten logic7 ci HK v auti.
a ostatní nemajú ani páru o čom to je... ono špičkový zvuk nie je len nejaké vytlmenie E36 18 pásmi Dynamatu, brutálne rádio Alpine s MP3 za 1t eur. Poviem to narovinu, takto sa robí hudba v amatérskych garážach... bohužial takíto ludia nikdy nepochopia čo to je Logic7 alebo H/K s výkonným profi DSP od profesionálov, s aktívnymi systémami, vyladenými presne na určité pásmo... doporučujem nech si ho najprv vypočujú a potom nech robia závery... nechcem nikoho urážať, ale je to presne tak ako napísal Adko... Hlavný problém je že 99% ludí je nakŕmených brutálnymi reklamnými článkami z Auto-hifi časákov, a o technike a elektronike vnútri rádií nemajú ani páru.... ono je to na dlhšiu debatu... robím s elektronikou už dosť dlho,aby som to vedel posúdiť. Tie kW nejdem vôbec komentovať, ak niekto bude chcieť, velmi rád ho vyvediem z omylu koľko reálne má jeho zosík... Ale k veci... dám pár pekných príkladov... každý kvázi-hifi-tuner napr. odsudzuje Sony, aký má otras zvuk, a aké delo je Pioneer, Alpine... OK, beriem, ale je potom zaujímavé,ako to dokážu rozoznať na sériových repro za 10e, a najlepšie natom je, že vo vnútri rádií sú použité rovnaké IC, rovnaké koncáky, audioprocesory... no comment... Alebo ... na tohtoročnom carate ma jedna partia zavolala, nech sa idem pozrieť, aký parádny zvuk majú v nejakej Tigre... no keď to pustil, som sa až zhrozil, čomu mladí hoši hovoria ZVUK... otras, bas taký že sa to nedalo ani nazvať basom, ale iba hluchým dunením, všetko rezonovalo, stredy a výšky ani počuť nebolo... no škoda reči...PetoK napísal:Hlavný problém je že 99% ludí je nakŕmených brutálnymi reklamnými článkami z Auto-hifi časákov, a o technike a elektronike vnútri rádií nemajú ani páru.... ono je to na dlhšiu debatu... robím s elektronikou už dosť dlho,aby som to vedel posúdiť. Tie kW nejdem vôbec komentovať, ak niekto bude chcieť, velmi rád ho vyvediem z omylu koľko reálne má jeho zosík... Ale k veci... dám pár pekných príkladov... každý kvázi-hifi-tuner napr. odsudzuje Sony, aký má otras zvuk, a aké delo je Pioneer, Alpine... OK, beriem, ale je potom zaujímavé,ako to dokážu rozoznať na sériových repro za 10e, a najlepšie natom je, že vo vnútri rádií sú použité rovnaké IC, rovnaké koncáky, audioprocesory... no comment... Alebo ... na tohtoročnom carate ma jedna partia zavolala, nech sa idem pozrieť, aký parádny zvuk majú v nejakej Tigre... no keď to pustil, som sa až zhrozil, čomu mladí hoši hovoria ZVUK... otras, bas taký že sa to nedalo ani nazvať basom, ale iba hluchým dunením, všetko rezonovalo, stredy a výšky ani počuť nebolo... no škoda reči...