... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Dimitri napísal:Chlapi ako je to teraz po novom s tými kolesami a prepisom? čo všetko na to treba?
na e91 mám teraz a aj v TP 205/55/r16 ...no na leto chcem určite 225/40/r18 a 255/35/r18...na dverách mám popísané, aké typy kolies pojdu na tu e91, len neviem či by sa dalo zapísať aj toto...vaša skúsenosť? čo som tu pozeral tak ste sa bavili ešte o korunách, tak to je pár rokov dozadu...zmenilo sa niečo? Ďakujem
michaltt napísal:Lenze ked si vybavi certifikat od dovozcu, tak musi mat so sebou na policii aj tie disky, ku ktorym akoze certifikat dostal nakolko fizel porovnava to ciselko v papieroch a ciselko na diskoch
michaltt napísal:Ale BMW ti da vseobecny certifikat o alternativnych rozmeroch. Vtedy ti to zapisu v pohode ale napr. na e46 ak chces 19tky, tak BMW ti origo papier neda, takze jednia moznost je alternativny dovozca, ktory ti da papier k diskom, ktore si zakupis. Teda bavime sa o rozmeroch, ktore BMW nepovoluje a jedina moznost je takato alternativa. A ak mam spravne info, tak jediny dovozca, ktory tu dava certifikat na zapis je ETOP a aj to len na AEZ, DOTZ atd. Ak chce niekto zapisat bezne rozmery tak mu staci papier od vyrobcu. Kamos chcel zapisat 18tky na golfa, mal papier, teda certifikat a poslali ho domov, pretoze nemal tie disky so sebou. Kazdopadne asi to nekontorluju vsade...zalezi aky maju den prislusnici.