... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
MarkoZH napísal:teraz som to napisal tak ze sa to neda pochopit ci sa cudujes tomu co sa deje...este aj poplatok 2000,- za to chcu a pri tom mi to nic nepomoze. mmm a myslim ze v inych krajinach behaju veselo e36ky na 18" kolesach a vseliakych a urcite aj na 235/40/17... Legalne.![]()
Nitro napísal:ja som sa dopocul ze staci TP s takeho isteho auta a oni ti to prepisu....
Diablo napísal:Nitro napísal:ja som sa dopocul ze staci TP s takeho isteho auta a oni ti to prepisu....
to bolo povedané aj mne, ale nepodarilo sa nájsť.
Najlepšie na tom všetkom je, že keď otvorím dvere a pozrem sa na B stĺpik, tak je tam origo nálepka s rozmermi pneu a predpísaný tlak v nych.A medzi nimy je aj 235/40 R17.Dokonca je to jediný rozmer v 17tkach. Tak o čo im kurva ešte ide.Nalepí to tam výrobca a potom tvrdí, že taký rozmer tam nejde.
Diablo napísal:Nitro napísal:ja som sa dopocul ze staci TP s takeho isteho auta a oni ti to prepisu....
Najlepšie na tom všetkom je, že keď otvorím dvere a pozrem sa na B stĺpik, tak je tam origo nálepka s rozmermi pneu a predpísaný tlak v nych.A medzi nimy je aj 235/40 R17.Dokonca je to jediný rozmer v 17tkach. Tak o čo im kurva ešte ide.Nalepí to tam výrobca a potom tvrdí, že taký rozmer tam nejde.
kaco napísal:Diablo napísal:Nitro napísal:ja som sa dopocul ze staci TP s takeho isteho auta a oni ti to prepisu....
tu istu nalepku tam mam aj ja.... rozmyslam, ze by som to odfotul a siel s tym za dopravakom, nech mi podla toho dopise do technicaku rozmer ... mozno sa sekne a zapise