Maco594 napísal:a čo sú to za gumy?
gumy su Sailun
Majo320 napísal:Ako nakoniec zapajas ten oil catchtank??
bude to zapojene na odveranie motora len som to ešte nedotiahol do konca lebo .....
jedneho krasneho dňa si tak idem a zrazu stale idem no na tri valce a klepotajuc....zasekol sa hydroštel a na treťom valci zostal otvoreny ventil

takže som vetral penaženku a menil sa chyteny ventil, komplet hydroštely, tesnenie pod hlavou, tesnenie pod veko ventilov, hlava samozrejme zrovnana odtlakovana a samozrejme kopec tesneničok, olej a prkotiny okolo toho takže cca 700€ v pečku. Niečo z toho samozrejme aj za robotu keďže celkom sam som si na to už netrufal no aspoň som mohol byť pri tom. Pocitovo to ale teda teraz ide lepšie

Fotky sa nedochovali lebo citove rozpoloženie v tej chvilke mi nedalo tu silu fotiť. Inak som teda ale stale dopadol lepšie ako kamarat u ktoreho som mal možnosť vidieť prasknutu kľuku(zotrvačnik mal štyri mesiace takže za to asi nemohol)....ma ten isty motor čo ja. A konečne som prezul. Farbu som planoval inu no nakoniec som to riešil cestou čo garaž dal ale vysledok teda aspoň podľa mňa celkom ujde
fotka len rychlovka z telefonu prezuval som včera ešte som to normalne neodfotil