Piatok, 16. Novembra 2012, 22:43
Takže ani neviem ako začať keďže auto mám od 15. februára len som sa nevedel dokopať k napísaniu príbehu. E46 v touringu bola mojím snom už veľmi dávno a keď som túto našiel v inzercii nedalo mi to a začal som naháňať financie. Predomnou mal auto dodoIPD a urobil vpodstate základný servis takže som do auta nemusel nijak extra investovať.
Odvtedy na aute pribudlo dosť vecí, keďže bolo obuté na zimných gumách kupoval som hneď štyri nové letné + sa menila chladiaca a brzdová kvapalina, všetky filtre a oleje aj v prevodovke a diferenciály. Postupne časom pribudli fólie na okná + čierna lesklá fólia na strechu, biele AE,čierne ľadvinky, predné hlavné silentbloky, predné ATE powerdisc kotúče + ATE ceramic dosky, vymenili sa žhaviče vytiahli klapky zo sania pribudol bezúdržbový olejový separátor, dal som prečalúniť volant, madlá a manžety ručnej a rýchlostnej páky + som dorábal multifunkciu, vymenil tmavé interiérové lišty za sivé(silver) potom som dal vytepovať interiér a pribudli nové koberce a tachokrúžky a viac ma už teraz asi nenapadne. Na aute boli disky style72 ktoré momentálne potrebujú trošku porovnať opieskovať a nalakovať takže asi dva týždne dozadu som kúpil BBS CH ktoré momentálne nerád musím jazdiť v zime.Dnes ma ešte sklamala baterka takže už v aute vozím 100ah EXIDE-ku.
Plány do budúcna sú na jar štelovák a uloženia tlmičov, možno m-paket aspoň dopredu, čierny strop a sport sedačky len sa mi ich nedarí zohnať v tom vzore čo mám a xenony keďže to má ostrek aj automatické nastavovanie výšky.
-
Prílohy
-

- na skúšku nahodené ešte neprezuté BBS
- 311251_2503471841935_2008439517_n.jpg (35.43 KiB) 18317 zobrazení
-

-

- tu sa vyberali klapky menil sparátor filtre olej žhaviče ...
-

- prvá fotka keď už bolo moje
Naposledy upravil/-a
mathew144 v Piatok, 14. Novembra 2014, 11:23, upravené celkom 25 krát.