Páni keďže olej v saní ma neskutočne serie tak chcem riešiť "oil catch tank". Nemam s tym ale absolutne žiadne skusenosti a rad by som si nechal poradiť od niekoho kto to už používa. Kam ste to umiestnili a zapojili ?
tak OCT vymyslené čakám už len na kamošov čo chcú tiež aby som vedel koľko toho kúpiť A konecne som sa už dokopal k maličkosti veľmi nelahodiacej môjmu oku
Tak dnes došli. Pre odporcov a komentátorov áno sú to Číny. Minulého roku si east coast cesty vybrali svoju daň a preto som ani neuvažoval že kúpim niečo drahšie takže v podstate rozhodujúce bolo zistenie 60€ kus keďže tak nejak počítam že táto zima o moc iná nebude. Z minulého roka mám dve matadorky na ktorých som najazdil tak max 2000km takže to snáď budúci týždeň prezujem. Na auto pojdu style 72 farbu ešte neviem asi skúsim nejaký dip
k tym gumam len tolko, daval som 2ks na zadnu napravu na E39 len ten novsi typ WSL2 a som s tych gum milo prekvapeny, tiche, na mokrej vozovke sa drzali a uz zazili aj sneh a bez najmensieho problemu zatial