Cervenu matnu nechajte 15 rocnym detom, buzerantom a babam :)
Runder asi myslel povodnu cervenu farbu auta, nie foliu... Tiez som toho nazoru ze cervene vyzeralo lepsie. Teraz mi pride volake nedokoncene...tucne gumy, sive listy...take to je divne
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Tie kolesa ma strasne odradzaju od toho auta, ale inac GOOD!
KIA Ceed SW III facelift, 1.5 TGDI, 118kW, 7DCT, experience green ex KIA Ceed SW "19 blue flame - Lentilka - stretko s Bambim :/ ex E81 116i 90kW, 6kv., "09 titansilber metallic ex E36 Compact 316i, "94 (M43B16) black & black ex E34 520i "90 black italian social lpg
Tiež by som si tam vedel predstaviť nejaké límce, ale toto bola prvá varianta a toto auto robím viac pre predaj ako pre seba. Ale zase taká tragédia to nie je, len sú trošku pristrieknuté gumy.
Kolesa su grc cele aj disky... Na druhu stranu cierne listy su uplne super, teraz to vyzera 100x lepsie
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
to ze isli listy do cierna je snad samozrejmost, cize sa tolko nerozplyvajte, ze ich do cierna dal
ale mne ta cierna matna moc nereze, respektive..vobec sa mi to nepaci. velka moda na slovensku. pekny lak je pekny lak, pripadne farebna folia. ale matna
Páni, nemám teraz úplne jasno. Ak si nabudúce kúpim nejaké Coupe, akej by malo byť farby aby bolo IN? Toľko módnych GURU na jednej stránke. To len aby som si vedel vybrať a nikto mi to nemohol vytknúť. Ďakujem Vám všetkým za odpovede.