Utorok, 6. Mája 2014, 20:47
od posledneho prispevku sa preslo hodne trnistou cestou..hlavne co sa nervov tyka..vcera som sa konecne previezol no vobec to nie je ako som si predstavoval...na volnobehu idu od spojky cudne zvuky(hrkot) pokial nie je vytlaceny sp.pedal...
motor ma zase neplynuly chod(pravdepodobne snimace teploty vody)...zajtra dufam dojdu,,vymenia sa a uvidim co bude dalej...zatial sa pretesnil,nalakoval a vymenil diff za lsd...pocas jeho montaze som si tiez uzil svoje(presilil ruku a od nervov ako som trieskal pospodku auta som si spravil 2 fajne modriny na predlaktiach)...urobili sa spiatockove svetla pouzitim cidla s povodneho m20...posortirovala a obalila sa izolackou vsemozna kablovacka v motorovom priestore aj ked este stale nie je uplne dokoncena...kopec kablou islo von,,,dalsie dnu...spojazdnili sa pridavne budiky...tepl.vody plne funkcna a na budik tepl.oleja uz staci iba nahodit tepl.senzor do vypustacej skrutky na ol.vani ale to budem riesit az pri prvej vymene oleja...vyrezavala sa kapota na konstansku,,,striekalo sa...dorabali sa koncovky vyfuku,startujem uz konecne cez spinacku a nie skrtanim kabla o baterku,menil sa semering prevodovky na vytup kardanu,hardyspojka a kopa dalsich veci ktore mi uz asi ani nenapadnu...proste nekonecne doladovacky....od pondelka ma cakaju velke zmeny...po 7 rokoch davam vypoved,menim pracu a budem sa stahovat vyse 80km....trica zatial ostava pod stanom kedze inu moznost ani nemam a nema zmysel ju prevazat nepojazdnu kedze ani tam nebude garaz...budem zatial pocas vikendou cestovat k nej ju dokoncovat...
-
Prílohy
-

- pekna poistkovka kde zasvieti dioda len vtedy a len tam kde mate vypalenu poistku
-

- jedne von
-

- druhe dnu
-

-

-

-

- nedelna rybka na grile
-

-

pribehy-nasich-aut/wide-load-t70494.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bmw e46 Touring 330d manual 6 speed ???ps
Bmw e30 3
40i V8 m60b40 5 speed ???ps
Citroen Saxo 1.6 16V VT
S 141ps
EX: VW Lupo 1.4TD
I 108ps