e30maniac: Diky taa lestenka to nie je ani nikdy nebude...v takych podmienkach sa to ani neda...tie vicka som rucne cistil/brusil celu zasratu sobotu...chcel som cez nich este na sikmo trikoloru ale uz sa mi s tym nechcelo bafcat...
starynovy: chcem tomu verit ...ked zistim,,,zreferujem
paradne ti to ide..vidim,ze si dal aj na niektore moje tipy a som rad,ze ti pomohli a drzim palce nech napredujes ako doteraz
nazdar a dikes...myslis tu membranu na sanie?...vies co ani som ju nechcel menit lebo vyzerala ze je ok,,ale koli tej vstrekovacej rampe a tomu ze som to musel cele zhodit tak uz som objednal celu sadu,,ale az s USA lebo tu za to pytaju nekrestanske love,,ci uz BMW alebo aftermarket a pomenil to uz vsetko kym bolo sanie dole,,lebo vies kolko je tam vzadu miesta ked je motor nahodeny= jak za trest! poriesil som hned aj hadice na kurenie kym som mal fajn pristup...prva varianta nastuklovanych hadic co je na foto zlyhala koli nedostatku miesta a koli tomu ze hadice by sa dreli o motor aj karoseriu sucasne,,takze by urcite dlho nevydrzali...kastu uz kladivom viacej masirovat tiez nemozem kedze hned za prieckou mam prepakovanie na brzd.posilovac pod pristrojovkou ...nakoniec som pouzil povodnu hadicu s mojho byvaleho m20 a ta tam sadla uplne paradne...druha hadica je s m62b44 manual a takisto aj zadne hlinikove prepojenie hlav...takze kto sa chysta nieco podobne pachat tu mate overeny sposob ako to bude pasovat
...mam uz aj spojku spravenu...nakoniec som pouzil v8 spojkovy valcek a posunul ho dozadu priblizne o tolko co som zapustal prepakovanie na sp.lozisku..prehodil som stifty v prevodovke za dlhsie...su to skrutky bmw povodne urcene na spajanie vyf.zvodov s dalsiou castou vyfuku...inac super robotka,,menit to cez ten maly otvor a este ked je prevodovka nahodena ...pomocny sp.valcek som daval tiez s 540i a pasoval super uz potrebujem len tu gumenu prechodku novu lebo moja stara je roztiahnuta,naliat kvapalinu,odvzdusnit a uvidime...dokoncil som uz aj konstansku....chcel som pouzit povodnu e30 na povodnom mieste ale koli nizkej hladine vody som sa radsej priklonil k nadobke s v8...to ale odfotene nemam takze nabuduce...hadice na chladic uz mam tiez obe spravene samozrejme foto tiez nemam