Nedeľa, 16. Februára 2014, 23:30
...pridam zase nieco...motor je uz zase dnu,boli nejake problemi so zlozenim spojky...neslo mi vobec spojit motor s prevodovkou,,tod znamena ze spojkove lozisko sa mi oprelo o pritlacak skor nez sadla samotna prevodovka na motor...takze som tomu spravil trosku miesto..
..dalsi problem bolo samotne spojkove lozisko kedze som pocas montaze zistil ze medzi m60b40 a m60b30 loziskom je rozdiel vo vnutornom priemere 1,5mm...zohnal som teda lozisko na m60b30 a haha dalsi problem...teraz zase nesedela dlzka...no radost neskutocna...povedal som si mam to v cikulke a idem domov...zacal som teda balit naradie a pri odkladani lozisk do krabiciek cink! pozeram,,,ved ich rozlisujem,prehodim co treba a bude...such such 2 minutky a mal som lozisko ake som potreboval....dalsi problem co potrebujem vyriesit je valcek...m60 je dlhy takze asi pojde novy m20 ale tam si zase niesom isty ci to bude vladat vytlacat...asi skusim stary a ked to bude fungovat kupim novy m20 alebo skratim ten m60 alebo prerobim jeho ulozenie aby bol viac vzadu...alebo,,alebo...este uvidim....po nahodeni motora a prevodovky uz konecne aj zo spojkou som si chcel zase urobit trosku radost a nastartovat to...kupili sa nove bosch lambdy (doteraz som ziadne nemal) a s iskrickou nadeje ze to uz bude mat mozno aj pekny ustaleny volnobech som skrtol kablom...nadeje samozrejme odplavali dole jarkom...haha aj sa to rymuje,,ale co s toho ked motor stale bez volnobehu...po neustalom opakovanom startovani som sa snazil zistit kde je problem ale bolo to dost tazke kedze to stale len zopar sekund odbublalo a finish...metodou pokus-omyl som sa dopracoval k tomu ze niekde v zadnej casti sania taha falosny vzduch...podozrenie spadalo na vadne tesnenie...teda cele sanie dole a hned bolo jasne kde je pes zakopany...pocas vyberania motora s donor car asi anglicaky nedali pozor a vysledkom bola zohnuta vstrekovacia rampa/vstrek mimo ulozenia....to sa poriesilo a ked uz to mam dole objednal som vsetky tesnenia nove tak zatial kym pridu dorabam hadice na vodu a este nejake detaily...
pribehy-nasich-aut/wide-load-t70494.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bmw e46 Touring 330d manual 6 speed ???ps
Bmw e30 3
40i V8 m60b40 5 speed ???ps
Citroen Saxo 1.6 16V VT
S 141ps
EX: VW Lupo 1.4TD
I 108ps