... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
bmwtt.sk

vt_mischo
Autor témy
Kraj: Zahraničie

Re: [E30 316i] vt_mischova e30-tka _ e30 trip

Pondelok, 16. Septembra 2013, 14:33

Diky moc ale proste nie je to taka lestenka ako to na fotkach vyzera ma to 26 rokov to clovek neosere :D ale cestu zvladla pekne nebol ziadny problem.

No tebe som uz chcel pisat ohladom turba lebo stale to vo mne hloda len nemam na to vybavenie skusenosti a momentalne ani financie takze to tvoje by som si velmi rad pozrel. Teraz som uz v skole takze doma po menej ale myslim ze na vrsok si pojdem zajazdit trosku este urcite minimalne fotit ked budu jesenne farby :) tak nieco dohodneme ozvem sa ked budem doma. :wink:

vt_mischo
Autor témy

Re: [E30 316i] vt_mischova e30-tka _ e30 trip

Streda, 30. Októbra 2013, 14:05

Tak minuly vikend sme sa stretli s BouBou-om nanestastie pre mna bez jeho turbo bestie, ale za to mi poladil trosku motor (predstih, volnobeh, vahu). No a potom dostala v podani kolegu aj trestanicu aku asi nezazila za cely cas co ju mam :D . Aj 1,8 bez svoru vie ist obcas bokom :D

http://youtu.be/fvQO__ogQwg

vt_mischo
Autor témy

Re: [E30 316i] vt_mischova e30-tka

Nedeľa, 20. Júla 2014, 17:26

Trosku ozivime :smile:

Naposlednej STK sa technikovi nezdalo ako mi brzdi lave zadne koleso a kedze sa mi na aukre podarilo vydrazit nove bubny za 200 kc prikupil som este pakne, nove prislusenstvo a vymenil. :smile:

Dalej som dostal do daru zadny stabilizator od Gaz-a, ktory som trosku zkulturnil a sup s nim na auto pri tej prilezitosti som vymenil aj predne tycky stabilizatora.

Po znizeni som sa dlho pohraval s myslienkou hodit do zadu podlozky, tak som vyuzil ponuku z e30.fora no doteraz som ich nenahodil a ani dlhsie sroby neobjednal. :D

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Dalso vecou, ktora ma dost stvala bol vzhlad kapoty. Uz danejsie som spominal, ze je asi suca na lak ale dal som jej este jednu sancu. :D Zhodou okolnosti aj moj ujo sa rozhodol lestit vozovy park tak reku kupime potrebne veci na pol. :smile: Prestudoval som nejake weby nech to nie je nakup na slepo techniky a ako na to a pustil som sa do kapoty. Pokazit uz toho vela nebolo co prinajhorsom by sla do laku ako mi aj tak kazdy hovoril. :D

Obrázok

Skuska ci to vobec bude mat zmysel
Obrázok

1/3 nahrubo
Obrázok

No a tu uz vysledok po umyti uvidime kolko to vydrzi :D
Obrázok

Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
K3ksik
Auto: BMW 318i E30
Kraj: Košický

Nedeľa, 20. Júla 2014, 20:31

Ten zadny bubon je krasny strieborny .. taky planujem aj ja uz davno .. gadzovska cervena sa mi uz nejak okukala tak .. dufam ze tiez bude tak pekne vyzerat :)

vt_mischo
Autor témy

Nedeľa, 20. Júla 2014, 22:15

K3ksik napísal:
Ten zadny bubon je krasny strieborny .. taky planujem aj ja uz davno .. gadzovska cervena sa mi uz nejak okukala tak .. dufam ze tiez bude tak pekne vyzerat :)

No jedna vrstva alkytonu nech to nehrdzavie ale keby mam ciernu idu do ciernej a schovali by sa za kolesami uplne.

Pe-rfect
Auto: e30, e39, e21
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 21. Júla 2014, 08:45

ta kapota :thumbup: a že zázraky sa nedejú , pasty si odkial objednával?
Aktual.: e21 /e36 318i / Mini - Príbeh
Ex: e36 320i coupe - Príbeh
Ex: e30 318i cabrio - Príbeh
Ex: e30 325i coupe - Príbeh

vt_mischo
Autor témy

Pondelok, 21. Júla 2014, 09:31

Pe-rfect napísal:
ta kapota :thumbup: a že zázraky sa nedejú , pasty si odkial objednával?

Tak ty si ju videl pred tak budes moct posudit najblizsie :smile: ale uvidime ci to aj vydrzi. :D

Pasty som chcel povodne z pd a-autokozmetika ale zrovna sa mu vypredali tie co som chcel tak som bral z umysi.sk a tiez vsetko v pohode aj komunikacia a aj posta zadarmo. :smile:

vt_mischo
Autor témy

Utorok, 22. Júla 2014, 15:37

Ked uz sa lestilo tak som patral po nejakom prostriedku na plasty, ktory ich ozivi a zaroven ochrani. Na zaklade nejakych testov som sa rozhodol objednat Refinish restorer od Carsystem je to fermez, ktora vyzera ze splni co slubuje na jednom testovanom aute to vydrzalo polroka. 8)

Prebehol som s tym narazniky prednu masku a spatne zrkadla a kedze auto stoji vonku uvidime ako sa to osvedci

Obrázok

A uz davnejsie som sa rozhodol nastriekat disky, ked som ich kupil isli na pieskovanie a komaxit lenze farba nebola moc podla vzorkovnika tak dosla trpezlivost a slovo dostala strieborna a lak.

Obrázok

Dost bolo kecov, nejake tie fotky. :smile:

Obrázok

Obrázok

Nieco z toho je uz aj na stene :smile:

Obrázok

K3ksik
Auto: BMW 318i E30

Utorok, 22. Júla 2014, 23:35

Kraaasne fotky robis .. preco nejake neprihodis aj do nasej crew na FB ? ;)

Arnold
Auto: E91 F48

Streda, 23. Júla 2014, 16:54

Krásna tricka :thumbup:

vt_mischo
Autor témy

Streda, 23. Júla 2014, 18:41

Vdaka :oops:

vt_mischo
Autor témy

Utorok, 26. Augusta 2014, 17:04

Ako minuly rok aj tento sme sa partia v rovnakom zlozeni (Gaz, Greeny, Ada_CZ - ten to inak stale nezlozil ale aspon nebol passatom :D ) rozhodli spalit benzin a gumy v inej casti Ceskej republiky a rozhodnutie padlo na jizne cechy.

Po minulorocnom hojnom pocte vinnych sklipkov teraz vsetkych lakali nadvoria hradov a zamkov. :D V ramci dovolenky sme navstili Trebon, Cesky Krumlov, Rozmberk nad Vltavou, Vimperk, Boubinsky prales, Kasperske hory, Hostice, Sumavu a neviem co vsetko este. :smile:

Nejake tie dokumentacne fotky. :smile:

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Ked sa o nas dozvedel Dejdar tak vytiahol svoje cabro :D

Obrázok

Obrázok

A po skonceni ceskej casti dovolenky som uz na Vianoce dostal od priatelky vylet do Mnichova do BMW Weltu a muzea a kedze sme uz boli tak blizko preco neist rovno tricou nech to ma styl. :D

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

V meste sme narazili aj na konkurenta
Obrázok

Obrázok

A uz na ceste domov 7 akcnych dni a cca 1900 km zvladla trica s 0 zavadami. 8)
Obrázok

Sorry za kvalitu foto fb tomu moc nepomohol a ani vsetky neukazuje :roll:

vt_mischo
Autor témy

Utorok, 26. Augusta 2014, 17:06

A este stale nam nebolo dost tak si to trica namierila do Chorvatska :smile: Tu sme tiez co to pobehali po okoli a aj cvakli. Celkovo dalsich 1825 km to aby som tuto sezonu este menil olej :D

Stara s mladou, ci mlada so starou? :D

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Lukrativna ECV :D
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

vt_mischo
Autor témy

Re: [E30 316i] vt_mischova e30-tka - vylety foto

Štvrtok, 28. Augusta 2014, 10:21

No a este nejake foto po ociste :)

Obrázok

Obrázok

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných