Este niekedy v aprili vznikla v Brne pri pive s uzivatelmi Gaz, Greeny a Ada_CZ (forum.e30.cz) myslienka v lete absolvovat e30 trip pocas predlzeneho vikendu niekde na juznu moravu a spojit to s jazdami na okruhu.
Chalani sa chytili organizacie za co im velmi dakujem kedze som v tom obdobi ked sa to riesilo moc casu na zvys nemal.
Za cielovu destinaciu sme zvolili Mikulov (niektori zvlast kvoli hodnemu poctu sklipkov

) s tym, ze sa povozime aj po okoli (Lednice, Valtice, atd.) ked uz sme isli na tych tricach

. Jediny kto trhal e30 partiu bol Ada, ktory tu svoju starenku nestihol doskladat, ale vo velkom mnozstve aj kolovali kacice, ci vobec nejaku tricu ma

.
Pocasie vyjst lepsie ani nemohlo a kazdy den sme sa "tesili" teplotam nad 30°C

Posledny den tohto vyletu sme podvecer stravili uz na spominanom okruhu v Brne kde sa objavil aj MattyX a este jedna trica, ale jazdili jazdu pred nami.
Prikladam aj nejake tie dokumentacne foto:

Obec ako pre nas

No a tu uz foto z okruhu, Greeny pripraveny vyrazit

Aspon na rovinke to co-to slo inak som tam bol asi ucastnik s najstarsim a najslabsim autom

Gumy dostali celkom pekne zabrat.

No a tu uz sme tie nase krasky chladili

Trica si to odsluzila so ctou a bez ujmy a zvladla 700 km, ktore boli pojate ako zatazkavaci test pred vyletom do Chorvatska hadam aj tam bude takto posluchat