mysiak dobre si objednal rucne neni sanca to vylestit v ziadnom pripade, ale tie kotuce pomozu velmi.. ja som kupoval sadu v hornbachu a jeden kotuc + meguiars mi stacili na hentaky lesk
miso no jo, to je popici uplne, ale cenovka je taka ze mega.. ja som to kukal este dva roky dozadu, ked som na felde elektrony chcel prelestit..
tak ja som to chcel dat cele vylestit niekomu... ale zistil som ze ma to lestenie bavi mozno je to posledny krat co mam taku moznost si robit take nieco na diskoch a mat take falce... tak si to chcem uzit, je to dobry pocit ked najprv ich vysmirglujes a myslis si ze tak toto uz som asi prehnal a potom pastou zacnes obnovovat lesk a ono to potom vyzera este lepsie ako ked si sa do toho pustal... resp ani neveris vlastnym ociam ako to pekne a lahko ide
dnes som trochu vycistil kozu v aute, predne sedacky boli riadne spinave aspon tomu nasvedcovala voda vo vedre... pouzil som na to Autoglym - kedze mi nejaky zostal po exmajitelovi auta... tazko povedat ako cisti ten cleaner ... ale co som videl cistenie robene mydlom tak krajsie otvorilo tie kozene pory...
pred zakrokom som nafotil len vodicovu sedacku ... a po zakroku som prezmenu nafotil len spolujazdcovu... neviem preco som nedal zrovnavaciu foto
zatial sa sedacky lesknu ako psie gule kedze som to namazal riadne... neskor spravim lepsie fotky este to bude chciet vycistit zbytok interieru :)
Naposledy upravil/-a mys_iak v Nedeľa, 3. Marca 2013, 17:56, upravené celkom 1 krát.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Dnes som pokracoval v oprave kabelaze na kufrovych dverach, kedze vcera cestou s PP po zapnuti hmlovky mi otvorilo kufor, prerezane kable boli hore pri pante a pri nastavovacej skrutke dorazu pre otvaranie deleneho otvoru (skla-kufra)
Naposledy upravil/-a mys_iak v Štvrtok, 8. Augusta 2013, 13:27, upravené celkom 1 krát.