... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 42
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
maros.x5
Autor témy
Auto: E70 3.0sd
Kraj: Prešovský

Re: [E70 X5 3.0sd] Vysnívané auto

Piatok, 20. Mája 2011, 17:09

dodoIPD napísal:

Povedz kamosovi ze mam prenho 21tky styling 128, lebo hentie co tam mas su katastrofa.

Sorry maros za reklamu :))

dodoIPD to je v pohode, som prekvapený, že sa ti ešte nepodarilo predať tie disky, každý by ich určite chcel, ale najlepšie asi zadara čo :roll: :roll: :roll:
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

M1R3C
Auto: BMW E39 540i ///M
Kraj: Trnavský

Piatok, 20. Mája 2011, 20:45

maros.x5 napísal:

dodoIPD to je v pohode, som prekvapený, že sa ti ešte nepodarilo predať tie disky, každý by ich určite chcel, ale najlepšie asi zadara čo :roll: :roll: :roll:

Že nechce ich že jemu sa páčia tieto že s amu to neche meniť a tieto zahadzovať.... Takže tak sry
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt.
BMW e39 540i ///M
BMW e39 530da ///M -EX
BMW e38 740iL -EX
SUV (non BMW) -EX
Bmw e38 740ia -EX
Bmw e38 740iL - EX
Bmw e38 735iL-EX

maros.x5
Autor témy

Nedeľa, 22. Mája 2011, 13:45

Dokončím moju story so značkovým servisom po búračke s pred roka a pol. Pre ozrejmenie na výpadovke z Prešova do Košíc, dvojprúdovka tam je 80-ka, išiel som v ľavom pruhu, predo mnou sa jedna „ženská“, nechcem uraziť zodpovedné vodičky, to určite nie, rozhodla odbočiť doľava, z tej dvojprúdovky, samozrejme že tam sa nemá odbočovať, je tam plná čiara, no budiš, no bez smerovky, iba dupla na brzdu. Ja som „našťastie“ ubrzdil, no za mnou 3 autá nie. Za mnou na Pasate sa snažil vyhnúť zrážke, tak to strhol doprava a svojou prednou ľavou časťou mi trafil pravú zadnú časť, tretie auto v kolóne Peugeot Partner, ktoré trafilo ten Pasat dozadu zastavilo iba pár cm odo mňa, myslel som že aj on do mňa nadrbe, a do neho ešte zozadu narazil Citroen Jumper. Reťazovka jak vyšitá.
Najlepšie na tom bolo to, že keď prišli policajti, oni sa poznali s tou „ženskou“, čo to všetko spôsobila, a normálne ju poslali preč, že vraj ona s tým nič nemá spoločné, úplná psychiatria, ale každému naparili pokutu za nedodržanie bezpečnej vzdialenosti, teda okrem mňa. To je korupcia v našej polícii. To som mal auto ešte v záruke, nebolo znížené, a ani tak ako teraz roršírené.

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Tak ako som už písal v príspevku skôr, rozhodol som sa že pri tej príležitosti dám namontovať ten znižovací kit od Hamanna, aj napriek ich výhradám že stratím záruku. Tí experti vymenili predné struny, a zadnú nápravu nezoštelovali. Súčasťou znižovacieho kitu boli aj také štelovacie rozperky na zadnú nápravu, lebo tam mám vankúše, a urobili geometriu. Zavolali, že mám hotové auto, ja celý natešený idem poň, a myslel som že ma porazí, z diaľky vidím, predok pekne padnutý dole, cca o 4 cm, a zad hore ako originál, vyzeralo to desne. No čo si mám o tom preboha myslieť, že to snáď už urobili naschvál. Ale to nebolo všetko, auto som neprebral, lebo po striekaní vecí normálne potečená farba na karosérii !!! A oni takto chceli odovzdať auto, akože už je hotové. No to už bolo na mňa dosť, bol som zrelý na infarkt, takže opäť reklamácia. O týždeň som si prišiel po auto, zadná náprava znížená no nie presne ako predok, opäť sklamanie, rozdiel cca 1,5 cm, že vraj urobená opäť geometria, diely prestriekané, no opäť nezlícovaná spodná časť piatich dverí. Myslel so že ma porazí, samozrejme faktúra hotová na 180 tisíc korún !!! Ešte ma prijímací technik presviedčal, že je to v poriadku, že to je tak aj na nových autách !?!?!? Keďže som auto potreboval, tak som sa dohodol, že o týždeň im ho donesiem nech to opravia, podotýkam že to už bolo auto viac ako šesť týždňov v servise. To ani nehovorím že som klampiarovi dal fľašku, nech si dá záležať.
Auto som doniesol tak ako sme sa dohodli, že na druhý deň si prídem poňho. Keď som prišiel poň, zadné piate dvere zlícované, a pozerám, na laku spodného dielu zadných dverí taký čierny fľak, a trošku odškúlené z laku. To snáď nie !?!?!? Oni sa mi snažili čím skôr dať auto, a že dovidenia. Volám prijímacieho technika, po 15 minútach prišiel, a začal so svojimi bájkami, že to tam určite už bolo, podotýkam že ten diel bol po búračke nimi striekaný, potom začal s takou variantov, že som niečo privrel do dverí, lak sa odškúlil, pod neho sa dostala špina, preto je to čierne. No do mňa vošla nerva, vraj zavolajú lakírnika, nech sa vyjadrí, samozrejme, že vraj teraz nemôže prísť, že príde na druhý deň ráno. Takže som nechal opäť auto v servise, na druhý deň som opäť prišiel, ako sme sa dohodli, mal tam byť aj lakýrnik, no ten bol deň pred tým, a jeho vyjadrenie bolo, že niekto to brúsil, a prebrúsil to do spodnej podkladovej farby. No a teraz sa podržte, povedali že som to brúsil ja. No ale to bola posledná kvapka, ktorú som už nestrávil. Keď som sa na to s odstupom času riadne pozrel, bolo aj kus laku oškretého aj na protichodnom diely. Na 100% keď lícovali spodnú časť piatych dverí, tak strčili do štrbiny možno šrovbovál, krútili ním v medzere a tak to lícovali. Zrazu poškodili lak, chceli to opraviť brúsením, a prebrúsili to. Čerešnička na torte, bol ich konečný verdikt, že mi to opravia, ale budem musieť si to zaplatiť, ale že mi urobia dobrú cenu. No to som ich už poslal do pi.. . Už som bol taký vytočený, nech mi zavolajú majiteľa, že tu nie je, nech mi dajú na neho mobil, že oni nedávajú, potom som zavolal manželke, nech mi dá tel. číslo na zákaznícku linku BMW, už som bol zúfalí. V tom okamžite obrat, prijímací technik odišiel preč, po 20 minútach prišiel, a víťazoslávne prehlásil, že aj keď to nie je ich vina, a že keď som u nich kupoval auto, tak mi to opravia na ich náklady. Ja som mu hneď povedal, že som tu posledný krát, a že keď si prídem po auto, a nebude všetko na 100%, tak si ma zapamätajú. Na druhý deň išiel šofér z firmy okolo, povedal som mu nech sa zastaví v servise, a informuje ma ako to vyzerá, a ďalší šok. Auto voku spodný diel odmontovaný, vonku snežilo a auto neprikryté. No povedzte je to možné ? Zdvihol som telefón, normálne som ich už zje..., na môjho šoféra sa vykričali, že nemá na dvore čo robiť, a hneď prikryli auto. Po týždni som si prišiel po auto, dokonca ho aj umyli, našťastie bolo konečne všetko OK, až na opäť nezoštelovanú výšku zadnej nápravy, na to som sa vysral, už som nechcel aby niečo opäť dodrbali, išiel som za kamošom, auto na zdvihák, a po troch - štyroch zoštelovaniach sa to nastavilo presne, potom opäť geometria.
Teraz keď s odstupom času si na to spomeniem, stále nechápem ako je to preboha možné ? Veď je to predsa značkový servis !!! Odvtedy prešlo skoro rok aj pol, s autom našťastie nemám žiadne problémy, dofrasa, musím poklopať na drevo, na prehliadku po 60 tisíc som bol až v Žiline, podľa odporúčania tu s klubu, a tam je to o niečom inom.
Podotýkam, že ten „úžasný“ servis je v Prešove !!!
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

Pity777
Auto: BMW F34 320xd
Kraj: Košický

Nedeľa, 22. Mája 2011, 14:34

no to je veru tak, clovek si mysli ze ked ide do bmw servisu ze sa nema coho bat ze su tam skuseny mechanici, no praveze naopak tu v KE som mal kamosa co robil v tempuse a odisiel odtial tiez prec, kedze hovoril ze platovo na tom bol skoro ako keby robil smetiara a naroky na nich pri tom boli nehorazne. potom sa nedivme ze v "znackovych" servisoch robia kadeaky suflikari.

ale toto co tebe sa stalo no ja by som im asi rozmlatil hlavy tam ](*,)
BMW F34 320xd M-paket melbourne rot
EX BMW E61 530d M-paket, Black Sapphire, styling 128, 190kW
EX BMW E91 330d ///M-paket, Black Sapphire, styling 193, r.v. 2006, 212kW / 290HP, 335 look duplex
EX BMW E39 525d Individual ///M-paket, carbonschwartz, r.v 2003, 205hp

Peto24

Nedeľa, 22. Mája 2011, 15:26

Podobná skúsenosť ale nie v BMW servise ale v Euroland Nissan Prešov,tam zase nedoťahujú šruby na kolesách ](*,) :wink:

oro
Auto: bmw 3 E92 LCI
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 22. Mája 2011, 17:12

Tak to je sila, ale musim povedat ze si naozaj pokojny clovek:) Je to ale sila ze autorizovany bmw servis je u nas na takejto urovni. Ja som bol v bb v tempuse, na vymene oleja a cestou domov do BA som mal zatecene svetlo. Zastavil som sa na roznavskej v tempuse nech sa na to pozru a povedali mi ze mi chybali niake tesniace sroby v svetle....proste blbci.

maros.x5
Autor témy

Nedeľa, 22. Mája 2011, 17:32

oro : že pokojný človek, :lol: ja som bol vtedy taký nasratý, a zároveň zúfaly a bezradný, že ťa chcú tak sprosto odrbať, v jednu chvíľu som aj bol na pochybách, že keby som zavolal na ten BMW zákaznícky servis, či by ma aj tam odfajčili, lebo raz som si chcel domontovať USB port do auta, pýtal som sa v troch značkových servisoch či je to možné, a niektorý ani nemali šajnu že čo chcem, jeden s fleku povedal, že sa to nedá, tak som napísal email do zákazníckeho servisu, a tam mi odpísali, áno je to možné domontovať, a že sa mám obrátiť z dôverou na akékoľvek značkového predajcu. No a sme doma :lol: :lol: :lol:
Ale ver mi, aj dnes keď som to písal mi vyletel tlak hore. Robia iba hanbu takej značke, veď nie iba auto predať, predajom sa to iba začína.
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

maros.x5
Autor témy

Nedeľa, 22. Mája 2011, 17:49

A ešte teraz som si spomenul, asi po cca mesiaci a pol mi volali zo zákazníckeho servisu, ako som bol spokojný s opravou vozidla, dosť ma to prekvapilo, tak som im všetko rozpovedal, na druhej strane obrovské udivenie, že sa to určite bude riešiť, zapísali si všetko, telefonát trval asi 25 min., že ma budú ešte kontaktovať, a doteraz nič. Neviem či to má nejaký význam riešiť tu na Slovensku, možno reklamácia do Nemecka, ale to by som musel ovládať reč.
A ešte či sa vôbec o nejakých prešľapoch svojich zamestnancov dozvie aj majiteľ pobočky BMW v Prešove? Alebo o nich vie a jedným uchom dnu a druhým von.
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

oro

Nedeľa, 22. Mája 2011, 17:59

Vyriesis to tym ze tam uz s autom chodit nebudes. Inak si myslim ze sa to vyriesist neda, oni maju svoju jebnutu politiku, nikdy za nic nemozu nasi zamestnanci a zakaznici su ti jebnuti tak nech idu dpc. Ja tam svoje auto uz nedavam niaky ten cas a ani nikdy od nich auto nekupim. Tu na sk vseobecne nic nevyriesis, vymozitelnost prava absolutne nulova, srackove to tu je...

maros.x5
Autor témy

Nedeľa, 22. Mája 2011, 18:15

jj, keby som vtedy vedel, čo je zač ten servis v Prešove, tak v živote si u nich nekúpim auto. Ale dúfam že som si v mojom prípade už užil dosť, a teraz sa už budem iba tešiť z úžasného auta, čo báwo bezpochyby je.
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

baworo535d
Auto: BMW F10 535D
Kraj: Košický

Nedeľa, 22. Mája 2011, 19:39

](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

sucitil som z tebou ked som to cital 8) 8) 8)
F10 535d alpinweis Obrázok
EX: X6 4.0D E71 black M- interier
Yamaha R1 2007 black gold
EX:535D E60 M-Packet M19"172-black, M18"135-black

Slezo
Auto: e30 325 cabrio

Nedeľa, 22. Mája 2011, 19:51

Kua toto je pribeh. Nasraty to citam vo vani. Nebudem ja chodit citat o tomto aute :-) ale nie , sme radi ze si sa podelil a ze nakoniec mas pecku karu

bmwbros
Auto: E60 530D
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 22. Mája 2011, 20:00

nenormálne niečo keď som to čítal, to snáď nie je ani pravda :!: :!: :!: , bonznúť všetky také servisy Nemcom, aby nás majiteľov takejto značky nemali za k...tov, ](*,)
ex E60 530D sedan black

maros.x5
Autor témy

Nedeľa, 22. Mája 2011, 21:00

Vďaka za súcit chalani, ja viem zdá sa to ako vymyslený príbeh, no bohužiaľ je to všetko do bodky pravda, ale to všetko je už za mnou, bolo to pred rokom a pol, odvtedy absolútne žiadny problém s autom, vždy pri zmene kolies leto/zima zájdem na geometriu, ešte poslednú prehliadku pri 90 tisíc mám zadara, lebo mám bezplatný 6 ročný servis alebo 100 tisíc km, záruka mi už dávno skončila, pôjdem opäť do Žiliny, dám vymeniť aj olej v prevodovke, potom si nájdem nejaký servis, kde pracujú aj so srdcom, a postarajú sa mi o auto. Olej budem potom meniť každých 15 tisíc, a dúfam, že mi vydrží dlho bez poruchy, lebo auto si plánujem nechať dlhšie. Už finišujem s dodatočným audio/video rozšírením, a keď to dokončím, uvidím čo bude nasledovať ďalej :lol:
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

oro

Nedeľa, 22. Mája 2011, 21:32

zadne faceliftove svetla sa nedaju dat?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 42

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných