Spiderman: vďaka, dobre sa to počúva
skoki: ten M-kový nárazník je super, ale podľa mňa s ním musí byť zladená aj farba, neviem či by s tou mojou to vyznelo dobre, môj názor, no na pred FL sa to aj tak nedá namontovať, takže som sa s tým až tak nezaoberal, keby sa dalo, tak neviem, neviem. To sa iba tak ukľudňujem
Uvažoval som aj o výmene ľadviniek za čierne, tým pádom by som musel vymeniť aj tie dve sivé mriežky v prednom nárazníku

surfoval som po nete, popozeral množstvo obrázkov, dokonca už jeden čas som bol rozhodnutý, až jedného dňa som raz pred obchodným centrom uvidel presne takú X5 ako mám ja, a on to tak mal ako som chcel ja, lebo na 3.0d a slabší benzín sa dávali čierne ľadvinky a na 3.0sd, a na najsilnejší benzín sa dávala tá sivá. Postavil som svoju k jeho, a vtedy som si uvedomil, že to čo mám ja, je podľa môjho názoru pri mojej farbe oveľa lepšie. Viete, ale keď nemáte takú možnosť, ako sa naskytla mne, tak stále to vo Vás vŕta, či by to predsa nebolo lepšie.
A ešte jedna vec, asi pred pol rokom som si u crumara objednal červenú farbu na strmene
http://www.bmwstyle.sk/index.php?route=product/product&path=217&product_id=457lebo doteraz na všetkých svojich autách som ju mal, na nich to pasovalo, tam boli ale iné farby, ale teraz nie som si istý, či práve táto farba by bola to pravé orechové pre moje auto, nechcem z toho robiť kolotočárske auto
Skúste mi povedať Váš názor
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ...
príbehBMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i