... všetko o BMW ...
M1R3C napísal:nechceš spraviť neičo ako môj kamoš ? mal takú istú farbu ako ty na aute a dal to do bielej matnej fólie dal 21tky elektróny čierne,ladvinkyčirne s okrajom s fóliou karbon,spetné karbón fólia,strecha tiež,podložky a tak a páči sa mi to predné 285 zadné 325 gumy... rpiložím foto keby vadilo kludne zmažem
maros.x5 napísal:
Fúha, no to sa riadne vybláznils tou fóliou. Nevyzerá to zle, ale na mňa je to strašne také kontrastné, a ten dizajn diskov mi akosi nereže, ale určite mnohý budú mať iný názor. Mne sa páči, že je spodok auta v plaste, aj časť nárazníkov, k takému autu mi to pasuje, a u toho je to také jednoliate. Do takého tuningu ja nepôjdem, ako som spomínal, ja som skôr za ten originálny look, ale každopádne zaujímavé.
M1R3C napísal:nechceš spraviť neičo ako môj kamoš ? mal takú istú farbu ako ty na aute a dal to do bielej matnej fólie dal 21tky elektróny čierne,ladvinkyčirne s okrajom s fóliou karbon,spetné karbón fólia,strecha tiež,podložky a tak a páči sa mi to predné 285 zadné 325 gumy... rpiložím foto keby vadilo kludne zmažem
dodoIPD napísal:
Povedz kamosovi ze mam prenho 21tky styling 128, lebo hentie co tam mas su katastrofa.
Sorry maros za reklamu :))