Na dlhšiu dobu som sa odmlčal, tak píšem aké mám novinky. Začal mi hučať alternátor, že vraj ložiská, ale že v BMW nerepasujú, tak som kúpil nový, ale čo ma nasralo viac, že mi odišiel volič prevodovky, no on v podstate fungoval, len nesvietili na ňom led, voliť sa dalo, len keď som zastal, nešiel po P, iba dal som na neutrál a vypol motor, potom sa sám dal do P, a keď auto stálo so zaradenou rýchlosťou, to je jedno či dopredu, alebo dozadu, tak v ňom cvakalo, morzeovka voči tomu bola nič. Presťahoval som sa do iného okresu, vymenil som ŠPZ, keď som vyberal staré ŠPZ ulomil som tie malé bazmeky, hovorím si, dám ŠPZ za čelné sklo, a kúpim nové rámčeky, no jasné pri mojom šťastí po pár km ma čapli policajti, natrafil som na hliadku kde bol na kontrole ich šéf, ten sa predvádzal pred nimi aký je kápo, nemal som pri sebe 60 EUR na pokutu, už začal vypisovať papier na správne konanie, naťahovali sme sa tam asi 15 minút, nakoniec zdrhol, policajtom povedal, že majú dovypisovať papier na správne konanie, drzí bol neskutočne, tak som sa nasral už aj ja, veď pokutu som bol ochotný zaplatiť, už som hovoril, že pôjdem vybrať peniaze do bankomatu, oni, že šéf nariadil vypísať papier na správne konanie, tak na zadnej strave boli dva riadky na moje vyjadrenie, tak so tam napísal na celú stranu aký bol arogantný, ako zneužíva svoju právomoc, lebo tí radový policajti mi povedali, že mi zoberú vodičák, keď nemám peniaze, a keď zaplatím, tak mi ho vrátia, ja som súhlasil, ale šéf stále iba že mám ísť na správne konanie, že som hrubo porušil pravidlá, .... Po mesiaci mi prišiel list s polície, že mám zaplatiť 60 EUR, na žiadne správne konanie som nešiel, ešte na záver som tam aj napísal, že som si ofotil jednu aj druhú stranu toho papiera čo tam vypisovali aby niečo ešte nesfalšovali.
Na Mikuláša mi trafili ľavý zadný bok, pred troma rokmi mi trafili pre zmenu pravý, cez sviatky bez auta, chodil som na MINI, ale teraz nemôžem povedať ani pol slova na BMW Prešov, ešte v ten deň auto odtiahli do servisu, lebo praskol mech pri náraze, ešte v ten deň zariadili obhliadkára, to bolo v piatok, v pondelok auto rozobrali, doobhliadka, objednali diely a o 10 dní bolo auto opravené, a urobili ho naozaj perfektne, lebo predtým keď mi pri predchádzajúcej búračke odovzdávali auto bola farba potečená, nelícovali diely, už so to tu písal, takže tento krát sa Prešovské BMW naozaj vytiahlo, čakal som komplikácie, ale úplne bez problémov. Problémy nastali s poisťovňou, lebo im riešenie poistnej udalosti bez dvoch dní trvalo tri týždne, menili mi aj disk, lebo bol poškriabaný, dokonca si ho boli osobne zobrať. A ešte čo som mal problém z navigáciou, čo som písal o pár príspevkov vyššie, prehrali ešte raz soft, ale teraz už iba v rádiu a navigácii, a všetko šľape ako má.

No a posledná udalosť čo sa mi stala ma položila do kolien, bol som na emisnú a STK, sú tam namontované kamery, ktoré okrem iného aj snímajú ŠPZ. A ani za boha nechcelo zosnímať moju, teraz mám SK-BAWOR, a stále zosnímalo SK-84WOR, chodil som dopredu, dozadu, nacúval som, a nič. Na emisnej z neho vyšlo, že mi neurobí emisnú, do mňa vošla nerva, že mňa to nezaujíma, proste nech to urobia ako chcú, ja potrebujem emisnú. Neviem ako to urobili, dostal som nálepku, išiel som na STK, tam už vedeli že je taký problém, lebo som tam postavil všetkých do pozoru, že čo to majú za systém, tak mi nakoniec urobili STK aj keď aj tam mi zosnímalo ŠPZ inú ako mám na aute.